18 Iulie: Interviu Wizz Air la Bucuresti

7 iulie 2016
stewardesa-profil

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță noi sesiuni de recrutări pentru baza din București, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016.
Candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din București, se pot prezenta pentru susținerea interviului la Hotel Angelo Airport Hotel Otopeni, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni, în data de 18 Iulie, de la ora 09.00. Interviul va fi de tip Open Day, asa ca oricine se poate prezenta la recrutare. 

Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore. Detalii, aici: https://wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew.

Cerinte minime stewardesa Wizz Air

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Succes!

Detalii despre salariul pe care il vei avea ca stewardesa Wizz Air, gasesti aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cat-castiga-o-stewardesa-wizz-air/

Detalii despre cum se defasoara interviul Wizz Air, poti gasi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-wizz-air/

1 Comment

  • Reply Cristina 15 iulie 2016 at 4:30 pm

    Bună! Îmi cer scuze dacă nu pun întrebarea unde trebuie! Voi călători cu Wizz, am voie în bagajul de mana forfecuta, penseta, pila? La un moment dat citeam pe undeva ceva legat de chestiile ascuțite. Lacul de unghii e acceptat? Mulțumesc anticipat!

  • Comenteaza