Ai nevoie de experienta anterioara ca stewardesa ca sa lucrezi in aviatie?

9 septembrie 2019

 

Exista inca aceasta preconceptie, ca daca nu ai lucrat inainte ca stewardesa, nu ai nicio sansa sa te angajezi in aviatie sau in continuare, ca insotitor de bord. Ei bine, e doar o preconceptie, pentru ca mai nou, companiile aeriene angajeaza nu doar fara experienta anterioara de zbor, ci chiar fara scoala de aviatie/licenta de zbor, urmand ca ei sa se ocupe de trainingul si pregatirea ta, dupa angajare.

Experienta anterioara in customer service este apreciata insa experienta anterioara ca insotitor de bord nu este obligatorie, pentru nicio companie. Asa ca, tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti cu adevarat acest job, sa muncesti pentru visul tau, sa te pregatesti si sa aplici la interviuri pentru a obtine jobul mult visat.

Experienta de zbor este apreciata atunci cand doresti sa avansezi ca sef de cabina, sau cand ai depasit 32 de ani si unele companii aeriene au limita de varsta impusa. De exemplu, la multe companii din Orient (Saudia, Flynas, GulfAir), te poti angaja ca stewardesa fara experienta de zbor, doar pana la 32 de ani. Peste aceasta varsta trebuie sa ai cel putin un an de zbor. Dar atat.

Asadar, visul tau e si mai aproape! Te asteptam la pregatire!

12-13 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza