Air France angajeaza insotitori de bord

8 iulie 2019

 

Compania Air France angajeaza insotitori de bord cu licenta de zbor valabila pentru a lucra la baza din Paris incepand cu luna ianuarie 2020. Contractele sunt pe perioada nedeterminata, trainingul incepand in ianuarie 2020 iar din aprilie 2020, insotitorii de bord vor incepe deja zborurile. Interviurile vor avea loc dupa 22 iulie si pana la finalul anului. Iata, mai jos, care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti.

Conditiile pentru angajare:

minim diploma de bacalaureat obtinuta
varsta de minim 18 ani
experienta in customer service este un avantaj
sa fii un jucator in echipa, usor adaptabil, bun ascultator
pasaport european
limba franceza si engleza avansat (scorurile pentru examenul de engleza care atesta acest lucru trebuie sa se incadreze in cifrele de mai jos si diplomele sa nu fie mai vechi de 2 ani de zile (nivel minim B1)):
TOEIC : 550
BULATS & TELELANGUE : 40
TOEFL IBT: 42
CAMBRIDGE : PET
IELTS: 3.5

Interviurile se vor desfasura in etape eliminatorii. Toti candidatii trebuie sa aplice, aici, pana pe 22 iulie 2019: https://recrutement.airfrance.com/Pages/Offre/detailoffre.aspx?idOffre=9827&idOrigine=516&LCID=2057&offerReference=2019-9827: 

Cand faceti aplicatia online, asigurati-va ca aveti pregatite urmatoarele documente, pe care trebuie sa le incarcati in profilul de pe site:

-CV Cabin Crew;

-Scrisoare de motivatie;

-Atesat de engleza (nu mai vechi de 2 ani de zile);

-Copie pasaport valabil;

-2 fotografii recente (tip pasaport si full body)

-atestat membru de cabina

-atestat medical

Oferta:

 • salariul lunar pentru un insotitor de bord ajunge, in medie, la 2600 de euro; 
 • pachetul oferit include asigurare medicala, concediu de odihna, training gratuit, acces la bilete staff;

Daca doresti sa aplici, o poti face pe site-ul companiei: https://recrutement.airfrance.com/Pages/Offre/detailoffre.aspx?idOffre=9827&idOrigine=516&LCID=2057&offerReference=2019-9827

Succes!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 14-15 Septembrie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

2 Comentarii

 • Reply t 9 august 2019 at 9:25 am

  Buna!

  As dori sa stiu, te rog- in ipoteza ca totul e ok, interviul e trecut si candidatul ajunge sa obtina un post de steward/ stewardesa penrru Air France: cazarea e asigurata de catre companie sau depinde de candidat sa-si gaseasca una, o data ajuns in Paris?

  Multumesc,

  Mihaela

  • Reply Cristina Toader 9 august 2019 at 11:49 am

   AF nu asigura cazarea si transport.

  Comenteaza