Care au fost probele interviului Etihad de la Bucuresti

19 februarie 2019

 

Duminica a avut loc, dupa mai bine de 2 ani, un nou interviu Etihad Airways in Romania. Recrutarea tinuta de compania cu baza in Abu Dhabi a avut loc la Bucuresti si a fost de tip Assessment Day, astfel ca doar 60 de persoane dintre cele care au aplicat online, au primit invitatia de participare la interviu. Mai jos va prezentam cateva detalii despre cum s-a desfasurat interviul si care au fost probele recrutarii.

Echipa de recrutare: 5 recrutori din Egipt, UAE, Slovacia, Franta si Romania (Valentina).

Prima etapa: inregistrare candidati

Rand pe rand, cei 60 de candidati prezenti la interviul Etihad au predat actele si invitatia, au fost verificati de tatuaje si semne dar si masurati ca ating 212 cm, cu mana, pe varfuri. Au primit, de asemenea, cate o intrebare de acomodare/cunoastere, despre jobul actual, dorinta de a deveni insotitor de bord, etc. 10 persoane au fost eliminate dupa aceasta proba 2 in 1.

Proba vorbit liber

Cei ramasi in concurs au avut de ales apoi un cartonas si de vorbit liber despre subiectul care se afla pe acel cartonas, intr-un timp limitat (o clepsidra tinea timpul). Recrutorii au analizat mimica, gestica, incadrarea in timp, engleza si emotiile dar si creativitatea de care au dat dovada candidatii. Aceasta este o proba noua in cadrul recrutarii Etihad.

Test engleza scris

Candidatii au sustinut, impartiti in 2 grupe, testul de engleza scris, care a fost de nivel mediu/avansat. Doar 30 de persoane au ajuns mai departe, la proba de grup.

Prezentarea companiei

Recrutoarea din Romania – Valentina – a facut o prezentare concisa a companiei si a conditiilor de lucru de la Etihad, pentru cei ramasi in cursa.

Proba de grup

Dupa prezentarea companiei, cei 30 de candidati ramasi au fost impartiti in grupe de cate 5-6 persoane si au avut de rezolvat o situatie de grup. Recrutorii i-au analizat individual, in functie de incadrare in timp, munca in echipa, modalitati de adresare si spontaneitate.

Interviul final

La finalul zilei, candidatii au sustinut si interviurile finale cu recrutorii, fiind in situatia de a raspunde intrebarilor de tipul: cum reactionezi la feedback negativ, cand te-ai certat cu un coleg, cum ai reactionat, etc.

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca stewardesa vino la cursul de pregatire intensiv si creste-ti sansele de angajare cu 90%. Inscrie-te aici la urmatorul nostru curs, din 13-14 aprilie 2019 :  http://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza