Care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Qatar Airways de la Brasov

7 mai 2018

 

Duminica, 6 mai, Qatar Airways a sustinut un nou interviu de angajare in Romania, la Brasov. Dupa doar 10 zile de la interviul din Bucuresti, compania cu baza in Doha a revenit in tara noastra in cautare de insotitori de bord. Iata, mai jos, care au fost probele si cum s-a desfasurat recrutarea Qatar de duminica.

Desi toata lumea se astepta ca ziua sa inceapa cu predarea CV-urilor, proba de CV drop nu a mai avut loc. Astfel, s-a trecut direct la prima proba scrisa:

Test de engleza scris

Cei aproximativ 70-80 de candidati prezenti duminica au inceput interviul direct cu proba de engleza, scris, dis-de-dimineata. Au avut de rezolvat atat exercitii de gramatica cat si vocabular. Au existat si cateva intrebari de matematica, basic (adunari si scaderi) iar durata de rezolvare a probei a fost de 30 de minute. Proba de engleza nu a inclus eseu. Aproximativ 20 de persoane au fost eliminate dupa testul de engleza.

Reach Test + intrebare individuala

Candidatii ramasi la interviu (aproximativ 50) au intrat rand pe rand la reach test si au fost verificati (inaltime, tatuaje la vedere, semne, maini, etc) apoi au primit cate o intrebare individuala la care trebuiau sa raspunda rapid: „What is you biggest weakness?”, „What was the last book you read?”, „Why Qatar?”. Dupa aceasta proba au ramas in sala de interviu 19 persoane.

Dupa eliminarile de la reach test s-a trecut direct la interviurile individuale cu recrutorii – interviurile finale. Nici proba de vorbit in public si nici proba de grup nu s-au tinut de data aceasta la interviul Qatar Airways de la Brasov. 

Interviul final

19 persoane (4 baieti si 15 fete) au ramas la interviul final care a avut loc in aceeasi zi. Toti cei 19 au intrat la discutia individuala cu recrutoarele Judi si Katherine (Malaezia), unde au primit intrebari pe baza CV-ului, intrebari despre companie si experientele personale si internationale. Fiecare candidat a stat in jur de 10 minute in sala de recrutare si pana in jurul orei 17.00 intreaga recrutare Qatar se terminase deja.

Felicitari tuturor si mult succes!

13-14 aprilie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza