Ce documente iei cu tine la interviul Wizz Air

27 august 2018

 

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din tara noastra, organizeaza tot mai des in orasele in care are baze, interviuri de angajare stewardese. Toate interviurile sustinute de companie sunt Open Day – astfel ca oricine este interesat si indeplineste conditiile obligatorii, poate participa la interviu, fara sa se inscrie pe site.

Ce documente iei cu tine la interviul Open Day Wizz Air?

Fiind un interviu deschis, fara aplicatie online, cei care vor sa mearga la interviu trebuie sa aiba cu ei un CV si o fotografie tip pasaport (asa cum este mentionat si pe siteul companiei aeriene). Trebuie sa aduci cu tine toate documentele de mai sus daca vrei sa treci de prima proba a interviului. Referintele erau cerute pana acum de companie, insa in ultimele anunturi acestea nu au mai fost specificate.

  • Documente interviu Wizz Air : CV + o fotografie tip pasaport

NU sunt cerute copii legalizate dupa niciun act la interviul Open Day. Cei care trec de toate etapele interviului vor fi informati separat despre documentele pe care le mai trimit pe email dupa sustinerea discutiei one-to-one.

Nu este nevoie sa puneti in dosare sau sa capsati documentele pentru ca oricum recrutorii le vor scoate din orice dosar. Referintele, care se cereau anterior, nu erau scrisoare de recomandare ci pur si simplu datele de contact ale unei persoane care poate vorbi despre cum a lucrat cu voi.

Succes tuturor!

Va reamintim ca pe 14 septembrie compania Wizz Air sustine un nou interviu de angajare stewardese la Bucuresti: http://www.cumajungistewardesa.ro/14-septembrie-interviu-wizz-air-la-bucuresti-2/

Daca vrei ca un fost insotitor de bord Wizz Air – Cristina Toader – sa te pregateasca pentru interviu, ai aici detalii despre cursul individual, one-to-one, care iti creste sansele de reusita cu 85% http://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air. Te poti inscrie la office@cumajungistewardesa.ro; Parcurge toate probele interviului alaturi de noi!

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza