Cum a aratat zborul in care se afla un singur pasager

8 august 2014
pasager

 

Cand zbori pentru o companie atat de mare ca Emirates, ai mereu parte de intamplari interesante. Astazi, o sa va povestesc despre un zbor mai “altfel”. Nu e vorba nici de probleme tehnice, nici de cazuri medicale, nici de conflicte.

Zburam catre Jeddah (Arabia Saudita), din Dubai, cu un Boeing 777-300, unul dintre cele mai mari avioane din lume. 300 de locuri in Economy, 42 in Business si 11 la First Class. Echipajul, format din 18 persoane, ca de-obicei.

Partea amuzanta a acestei curse, a fost ca la zborul dus (DXB-JED), am avut norocul ca toti cei 8 cabin crew din clasa Economy, sa se ocupe de singurul pasager de pe acest zbor. Si nu, nu inchiriase tot avionul doar pentru el. Ci asa s-a nimerit sa fie. Ne-am agitat care incotro, am avut grija, pe rand, de tanarul pasager de pe zbor, pe care l-am tratat mai ceva ca la First Class. Am terminat treaba in maximum 10 minute. Saracul, nici nu stia pe ce loc sa se aseze, cand avea de ales oricare dintre cele 300 de scaune din avion. Si a stat chiar pe locul indicat pe boarding pass.

Masa a servit-o elegant, nu a dorit nimic special, desi ii puteam oferi orice de la bordul avionului. I-am oferit cateva suveniruri: carti de joc, ochelari si sosete Emirates, si ne-am imprietenit, cu totii, cu el.

Zborul a fost scurt insa, a trecut extrem de repede, iar la intoarcere, avionul a fost plin-plin, neavand timp nici sa respiram. Tocmai de aceea, echipajul era complet. Trebuia sa fim pregatiti pentru cei 400 de pasageri de la intoarcere.

 

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza