Cum a fost la Cursul Cum Ajungi Stewardesa

5 octombrie 2015

 

Inca o zi de curs pentru viitoarele stewardese, inca o zi plina de amintiri frumoase, oameni pasionati de zbor si zambete minunate. Sambata a avut loc un nou curs Cum Ajungi Stewardesa, curs care a adunat peste 20 de viitori insotitori de bord pregatiti sa isi primeasca aripile si sa calatoreasca in toata lumea.

Cursul Cum Ajungi Stewardesa a pregatit viitorii insotitori de bord pentru interviul Emirates din acest weekend, de la Bucuresti, dar si pentru orice alta recrutare din Orient, fiindca am oferit un curs complet si complex, menit sa indeplineasca vise oriunde in lume.

curs1

curs2

Anna, Claudiu, Mihaela si Daniela au fost alaturi de cursantii nostri pe tot parcursul zilei, oferindu-le cele mai proaspete si obiective informatii si simuland intregul interviu de recrutare. Daca inceputul a fost stangaci si plin de emotii, finalul zilei ne-a demonstrat ca suntem inconjurati de viitori insotitori de bord.

Sambata, pe 10 Octombrie, cei mai norocosi vor sustine interviul in fata recrutorilor Emirates si sunt increzatoare ca vor trece cu brio de toate probele interviului, fiindca pe langa sfaturile oferite in timpul cursului, se vor folosi de cel mai mare atu: combinatia dintre incredere si zambet. In plus, echipa Cum Ajungi Stewardesa va fi prezenta la recrutarea Emirates pentru a-i incuraja pe cei prezenti!

Mult Succes!

 

2 Comentarii

  • Reply 21 Noiembrie: Recrutare Emirates la Bucuresti | Cum ajungi stewardesa 5 noiembrie 2015 at 6:06 pm

    […] Detalii despre cursul de pregatire Cum Ajungi Stewardesa, pentru interviul Emirates, vom oferi in 48 de ore. Detalii despre ultimul curs de pregatire Emirates, gasesti aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-a-fost-la-cursul-cum-ajungi-stewardesa-2/ […]

  • Reply 12 Decembrie: Open Day Emirates la Bucuresti | Cum ajungi stewardesa 28 noiembrie 2015 at 11:20 am

    […] Poti participa la cursul de pregatire Cum Ajungi Stewardesa, pentru interviul Emirates, din 21 noiembrie. Detalii despre ultimul curs de pregatire Emirates, gasesti aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-a-fost-la-cursul-cum-ajungi-stewardesa-2/ […]

  • Comenteaza