Cum a fost la Cursul de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa

10 aprilie 2018

 

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 21-22 Aprilie. Mai jos ai cateva detalii si fotografii despre ce inseamna cursurile noastre, cine participa si ce inveti in cele 2 zile intense de pregatire. 

La ultimul curs Cum Ajungi Stewardesa am avut un weekend plin de emotii, plin de zambete si energie pozitiva! 23 de cursanti au ales sa ne treaca pragul si sa aiba incredere in Pregatirea oferita de echipa Cum Ajungi Stewardesa. 23 de zambete sincere, venite de departe, din Germania, din Cipru, din Irlanda sau din Timisoara si Cluj, ne-au intrecut pur si simplu asteptarile. Desi cursul a inceput timid, dupa primele 2 ore deja intrebarile curgeau, cursantii socializau si nerabdarea isi spunea cuvantul. Ceea ce ne da incredere sa facem aceste pregatiri zi de zi si sa scriem mereu noi articole despre viata de stewardesa sunteti tocmai voi, cei plini de recunostinta si entuziasm, care ne faceti mandri.

Sambata

Cursul de pregatire a inceput cu „boardingul”, la ora 10.00. Rand pe rand cursantii nostri au ajuns in sala noastra de curs si ne-am baut impreuna cafeaua. Prima parte a cursului a fost partea teoretica, cand ne-am si cunoscut intre noi si am lamurit o serie de conditii obligatorii si aspecte importante despre recrutari. Raspunsurile sincere si haioase ne-au adus multe zambete iar atmosfera a inceput sa se destinda rapid. In prima zi ne-am bucurat, pe langa trainerii Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu – ambele foste stewardese Emirates si Wizz Air si de vizita unei viitoare stewardese Wizz Air, fosta cursanta Cum Ajungi Stewardesa si de vizita Dianei – actuala stewardesa Emirates, fosta noastra cursanta. Cornelia a raspuns intrebarilor cursantilor si a povestit propriile experiente de la interviu, si mai ales le-a demonstrat cursantilor ca poti sa reuseti chiar de la prima incercare.

De asemenea, Mihaela Nastase – actuala stewardesa, trainer si recrutor le-a explicat cursantilor ce conteaza la angajare si care sunt plusurile si minusurile unui viitor insotitor de bord.

Intrebarile nu au contenit si dupa multa teorie, multe pagini de curs, practica si simulari, am ajuns la finalul zilei de pregatire. 9 ore de pregatire si-au pus amprenta pe zambetele cursantilor insa, chiar si asa, la final, toti au reusit sa ne transmita o stare minunata.

 

Duminica

A doua zi de curs a inceput la studioul foto, dimineata devreme. Inca de la ora 8.00 cei mai matinali dintre cursanti au sosit imbracati la patru ace si au zambit cu incredere pentru realizarea pozelor de prezentare. Aproape ca nu i-am recunoscut pe cursantii de sambata, pentru ca atitudinea si increderea ii faceau deja sa para insotitori de bord. Rujul rosu, costumul perfect, parul frumos strans si aranjat i-au transformat pe toti in viitori insotitori de bord. Dupa 2 ore de poze si multe zambete, ne-am reluat pregatirea si intreaga zi am petrecut-o simuland continuu probele interviurilor Emirates, Qatar, Etihad, Wizz Air!

La finalul zilei, dupa aproape 10 ore de pregatire, desi eram cu totii obositi dupa un curs intens si plin de informatii, nimeni nu vroia sa plece acasa! Fiecare dintre cei 23 de cursanti va imbraca in maximum 6 luni uniforma de stewardesa. La ce companie, depinde doar de ei si de calitatile lor, insa cu siguranta isi vor gasi compania care sa ii reprezinte si pentru care sa zboare cu mandrie. Acum cu totii stiu ce au de facut, de spus, care le sunt punctele forte, au un CV impecabil si poze profesionale, un zambet superb si au nevoie doar de un strop de noroc ca reteta succesului sa fie completa! Nu sunt perfecti, dar stiu ce au de facut pentru a obtine acest job, in care nu se cere perfectiune, ci empatie, creativitate si siguranta.

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 21-22 Aprilie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/21-22-aprilie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza