Cum a fost la Cursul Pregatitor Cum Ajungi Stewardesa

20 februarie 2019

 

In acest weekend am avut un nou curs pregatitor Cum Ajungi Stewardesa. Cursantii nostri, veniti din toate colturile tarii dar si ale lumii (am avut cursanti din Italia, Grecia, UK), au inceput ziua de sambata cu multa timiditate si curiozitate, urmand ca pana la finalul cursului sa se descopere, sa zambeasca si sa aiba o incredere debordanta in reusita lor. Mai jos avem cateva poze reprezentative pentru voi, astfel incat sa intelegeti mai bine ce inseamna cursurile noastre si cum cursantii nostri se imprietenesc si se descopera pana la finalul pregatirii.

Sambata am inceput „predarea” cu partea teoretica si apoi am trecut rand pe rand la probele interviurilor de angajare: Emirates si Qatar Airways. Toti cursantii au avut sansa de a exersa individual raspunsurile si probele recrutarilor. Duminica, cursantii nostri s-au transformat complet si de la ora 08.30 au facut pozele profesionale, la studioul foto, urmand sa le atasam la CV-ul realizat perfect, pentru ca dosarul lor sa fie cel mai bun la angajare.

Dupa sedinta foto, ziua a continuat cu repetarea probelor interviurilor Saudia Airlines, Etihad Airways si Wizz Air, dar si cu multe povesti de pe zbor, intrebari despre interviuri sau viata de stewardesa. Va asteptam si pe voi la urmatoarele noastre cursuri, ca sa obtineti rapid jobul mult visat! In maxim 6 luni cursantii nostri se angajeaza si imbraca uniforma de insotitor de bord!

Zboruri line tuturor!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 13-14 aprilie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza