Cum arata noile uniforme Wizz Air

Cum arata noile uniforme Wizz Air

 

Acum cateva zile, Wizz Air ne-a dezvaluit noul design al avioanelor sale A320, care au o noua “fata”, dar care totusi pastreaza semnatura roz care i-a consacrat si logo-ul Wizz. In urmatoarea perioada, toate avioanele Wizz vor “suferi” aceste modificari si vor fi pregatite sa primeasca pasagerii cu noua grafica.

wizz2
wizz9
wizz1

O data cu noile avioane, pe langa ofertele de nerefuzat si preturile mici, compania low-cost a facut mici schimbari si la uniformele stewardeselor. Acestea pastreaza camasa roz si costumul bleumarin si doar cateva linii roz modifica vechea aparitie a stewardeselor. In plus, un sarafan bleumarin a aparut in garderoba, acesta fiind purtat cel mai probabil de seful de cabina.

Uniformele sunt elegante, stylish, pline de culoare si tineresti. Reprezinta echipajul si starea de spirit a angajatilor Wizz: veselie, buna dispozitie, optimism si profesionalism. Lansarea acestora s-a facut pe un zbor inaugural, unde stewardesele au defilat pe catwalk, in mijlocul pasagerilor curiosi.

Mai jos, cateva imagini oficiale cu noile avioane si noile uniforme Wizz Air.

ENJOY!

wizz8

wizz7

wizz6

wizz5

wizz4

 

1 Comment

  1. Numai au cămășile cu mânecă scurta ?
    Oricum arata mult mai bine noua uniforma.

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>