Cum completezi aplicatia online de la Etihad Airways

14 ianuarie 2019

 

Completarea formularului si trimiterea aplicatiei online pentru jobul de stewardesa Etihad Airways ridica multe probleme celor care isi doresc o cariera in aviatie. Si, pentru ca Etihad tocmai a redeschis angajarile iar interviurile sunt Assessment Day (adica trebuie sa astepti invitatia pe mail, pentru a participa la interviu), am decis sa va aratam, pas cu pas, cum se face aplicatia. Pregateste cu tine, Cv-ul, pozele (passport size + full body), Cover Letter si copie dupa pasaport, fiindca vei avea nevoie de ele in aplicatie. Iata, mai jos, toate detaliile:

Pasul 1

Accesezi pagina cu orasele disponibile pentru interviuri si iti alegi data/orasul pentru care doresti sa aplici. Apesi, Apply Now: https://www.etihad.com/en/careers/cabin/recruitment/cabin-crew-assessments/.

Pasul 2

Daca ai deja un cont facut pe site-ul companiei, trebuie doar sa te loghezi cu parola si user name. Daca nu ai contul creat, trebuie sa iti introduci datele, adresa de email si o parola, apoi sa dai Accept. Dupa ce te loghezi cu adresa de email/parola, vei ajunge in pagina cu detaliile jobului de Cabin Crew Etihad. Citeste cu atentie cerintele si daca te incadrezi, apasa Apply (in partea de sus si in partea de jos a paginii – butonul albastru). Chiar daca jobul apare ca fiind postat in 2015, nu conteaza, cerintele nu sunt actualizate fiindca nu au intervenit schimbari.

Pasul 3

Ti se va cere sa incarci CV-ul, pentru a-l descompune si a te ajuta in completarea detaliata a datelor tale personale si profesionale. Dupa ce incarci CV-ul (format word), poti sa incarci si scrisoarea de intentie.

Pasul 4

Ti se vor deschide toate casutele cu detaliile din CV: joburi, studii, limbi straine, date personale, etc. Completeaza totul conform CV-ului si apasa Next. Daca nu ai terminat aplicatia sau inca ai dubii legat de unele date pe care trebuie sa le completezi, poti da Save si sa continui mai tarziu.

Pasul 5

Dupa ce apesi Next si mergi mai departe, ti se incarca o noua pagina, cu datele tale personale si o serie de intrebari la care trebuie sa raspunzi: „Daca ai mai lucrat pentru Etihad in trecut, Daca ai mai aplicat/participat in ultimele 6 luni la interviuri Etihad, Daca stii sa inoti, Daca ai cazier, Daca ai minim 21 de ani, Daca poti atinge cu mana 210cm, De unde ai aflat de job, Daca ai drept de libera circulatie in lume si tarile GCC, In ce oras ai dori sa participi la interviu (ai 2 optiuni) si Cum arata vacanta ideala in opinia ta?” Citeste cu atentie intrebarile si asigura-te ca bifezi raspunsul corect. Un simplu Yes or No pus gresit, te poate elimina complet din cursa.

Dupa ce completezi toate aceste date trebuie sa uploadezi si fotografiile si copia dupa pasaport. Ai grija ca fotografiile sa fie format .jpg sau pdf, ca sa mearga incarcarea. Daca nu ai pasaport valabil poti sa incarci o copie dupa buletin, cu mentiunea ca pasaportul este in lucru.

Pasul 6

Mai ai doar un „hop” si aplicatia ta este gata. Dai next, verifici ca toate informatiile sunt corecte si ai acces la adresa de email cu care ai facut contul pe site, si astepti invitatia la interviu. Vei primi si un email de confirmare pentru finalizarea aplicatiei. Invitatia vine dupa aproximativ 3 zile lucratoare, uneori mai mult, daca este cererea foarte mare.

Succes!

Daca nu stii cum trebuie sa arate CV-ul si pozele, gasesti detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-arata-fotografia-perfecta-pentru-interviul-de-stewardesa/;

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Etihad Airways, alege o sesiune privata de pregatire, alaturi de Cristina Toader/Cum Ajungi Stewardesa. Detalii despre private coachingul individual gasesti mai jos: http://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-cursuri-individuale-cum-ajungi-stewardesa/ 

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza