Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Bucuresti

22 iulie 2019

 

Joi a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Bucuresti. Raluca, din tara noastra, a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu. Raluca este nou sosita in echipa Emirates, de mai putin de un an, insa toti candidatii au indragit-o. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Raluca – a inceput interviul cu prezentarea companiei si a continuat cu preluarea CV-urilor si a pozelor. Toti candidatii au primit numere de ordine si intrebari si au predat actele cerute. 104 persoane au participat la recrutare.

S-au facut eliminari si putin peste 60 de candidati au trecut de prima proba. Astfel, prima proba de grup i-a impartit pe cei ramasi in grupuri de 2-3 persoane. Fiecare grup a primit un cartonas cu o situatie din avion, pe spatele caruia se aflau o serie de intrebari despre imagine si viata de stewardesa.

Aproximativ 40 de persoane au trecut de prima proba de grup si au ajuns la proba de lucru in echipa. Astfel, acestia au fost din nou impartiti, de data aceasta in grupuri mai mari, si au avut de rezolvat o situatie reala de customer service care apare in avion. Recrutoarea a punctat munca in echipa, creativitatea, exprimarea solutiilor si interactiunea din grup. Doar 29 de persoane au reusit sa o convinga sa mearga mai departe.

Ultima proba fata in fata cu recrutoarea a fost proba de reach test, cand toti cei 29 au fost masurati si verificati, iar inca 2 persoane au fost eliminate din cauza inaltimii.

Testele de engleza si cel psihometric au fost deja susținute, in urmatoarele 24 de ore dupa interviu iar interviurile finale se vor sustine incepand de astazi.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii!

14-15 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/ 

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza