Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Constanta

23 mai 2019

 

Ieri a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Constanta. Dana, din Egipt, a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu din Constanta. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Dana – a inceput interviul cu preluarea CV-urilor si a pozelor. A continuat apoi cu prezentarea companiei si nu s-a facut nicio eliminare. Toti cei prezenti la interviu – 26 de persoane – au primit sansa de a merge la prima proba de grup.

Astfel, a urmat prima proba de grup, cu cei 26 de candidati. Au fost impartiti in grupe mai mici, de 3-4 persoane, si fiecare grup a primit o imagine din avion cu o serie de intrebari pe spate, la care a fost nevoie sa discute intre ei si sa raspunda. Doar 9 de persoane au trecut mai departe, astfel ca pentru ultima proba de grup au ramas in cursa destul de putini candidati.

Proba mare de grup i-a impartit din nou pe candidati in grupuri, acolo unde recrutoarea din Egipt a urmarit nu doar munca in echipa ci si capacitatile de comunicare si empatie dar si argumentarea deciziilor. Candidatii au avut de rezolvat o situatie reala, din avion. Inca 4 persoane au fost eliminate si astfel, 5 persoane au trecut de probele fata in fata si s-au inscris pentru probele online.

Etapele online vor fi sustinute astfel: testul de engleza si cel psihometric in urmatoarele 24 de ore iar vineri si sambata, interviurile finale, online.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii!

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza