Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Craiova

22 martie 2019

 

Vineri, 22 martie, a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Craiova. Poate pentru ca interviul a avut loc intr-o zi lucratoare sau pentru ca a fost deja al cincilea interviu din tara noastra de la inceputul lui 2019, doar putin peste 50 de candidati s-au prezentat la recrutare. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates.

Recrutoarea din India – Kavita – a inceput interviul cu prezentarea companiei apoi cu proba de CV drop, la ora 09.00. Toti candidatii au trecut pe rand sa isi lase actele si au primit o intrebare, pentru a sparge gheata 9What are you currently working?). Norocul le-a suras tuturor, pentru ca toti candidatii prezenti au fost invitati sa rezolve a doua proba a recrutarii.

Astfel, prima proba de grup a impartit candidatii in 2 grupe mai mari, apoi in grupe mici, si fiecare grup a primit o imagine din avion cu o serie de intrebari pe spate, la care a fost nevoie sa discute si sa raspunda. Doar 4 persoane din primul grup si 3 din al doilea au trecut mai departe, astfel ca pentru ultima proba de grup au ramas in cursa doar 7 candidati.

Proba de grup a avut loc cu cei 7 candidati iar recrutoarea din India a urmarit nu doar munca in echipa ci si capacitatile de comunicare si empatie dar si argumentarea deciziilor. O singura persoana a fost eliminata si astfel, 6 persoane au trecut de probele fata in fata si s-au inscris pentru probele online.

Etapele online vor fi sustinute astfel: pana pe 24 martie vor sustine testul online de engleza si testul psihometric iar interviurile finale vor avea loc pe 25 si 26 martie.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii!

13-14 aprilie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza