Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Timisoara

25 februarie 2019

 

Duminica, 24 februarie, a avut loc interviul Emirates de la Timisoara. Probele au fost schimbate, asa cum va spuneam si saptamana trecuta si intreg procesul de recrutare a fost diferit de ceea ce ne obisnuise compania cu baza in Dubai. Mai jos va prezentam detaliile probelor interviului si cum s-a desfasurat ziua de interviu, alaturi de recrutoarea Dana.

Prezentarea companiei si inregistrare

La ora 08.00, la interviul Emirates si-au facut aparitia 85 de candidati, pregatiti pentru o zi de foc. Recrutoarea – Dana – s-a ocupat de interviu si de probe. De data aceasta candidatii nu au fost inregistrati pe platforma Emirates ci si-au trecut numele pe foaie.

Cv Drop

Toti cei 85 de candidati au predat actele (CV+poze) si au primit cate o intrebare despre jobul actual, de ce aleg Emirates sau de ce vor sa devina insotitori de bord. Mai putin de jumatate, doar 33 de persoane, au trecut mai departe, catre prima proba de grup.

Proba creativa/de grup

Cei 33 de candidati au fost impartiti in grupuri mari, care au intrat pe rand in sala. In sala de interviu, persoanele au fost grupate in grupuri mici, de 2 sau 3 persoane si au primit cate o fotografie din avion (o stewardesa zambind, un pasager la laptop, etc.), alaturi de o serie de intrebari despre acea imagine (responsabilitati insotitor de bord, descrierea imaginii, etc.). Grupurile au avut la dispozitie un anumit timp de gandire si apoi au prezentat raspunsurile, amandoi, in fata colegilor si a recrutoarei. Doar 21 de persoane au trecut de aceasta proba.

Proba de grup & Reach Test

Cei 21 de candidati au fost impartiti din nou in grupe si, rand pe rand, au intrat in sala. Acolo au fost verificati la capitolul inaltime, grooming, etc. apoi au avut de rezolvat o situatie de grup, cu proba de role-play. Doar 14 candidati au rezolvat corect aceasta proba si au ajuns, mai departe, la interviurile online.

Interviurile online

Cei 14 candidati ramasi in cursa au fost anuntati ca fiind finalisti. Au urmat apoi programarile pentru testul de engleza, testul psihologic si interviul final, toate online. S-au completat o serie de acte si cu totii au parasit hotelul cu speranta ca sunt castigatori si vor trece cu succes si peste ultimele probe ale recrutarii. Testele de engleza si psihologic trebuie rezolvate online pana astazi dupa-amiaza (au 24 de ore la dispozitie, dupa primirea linkurilor), iar interviurile finale online vor avea loc vineri, 1 martie.

Felicitari tuturor dar mai ales cursantilor nostri, care au ajuns pana la probele finale! Va reamintim ca maine are loc un nou interviu Emirates la Bucuresti iar luna viitoare alte 2 recrutari, la Craiova si la Bucuresti. Daca vrei sa te pregatim pentru interviu te asteptam la cursurile noastre, despre care ai detalii mai jos!

Zboruri line!

23 martie – Curs de pregatire pentru interviul Emirates, de o zi, tinut la Bucuresti. Ne ocupam de pregatirea ta pentru interviu, simularea noilor probe, rezolvarea acestora si realizarea CV-ului. Verificam pozele si oferim feedback individual. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/23-martie-curs-pregatitor-emirates/

13-14 aprilie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza