Cum s-a desfasurat interviul Gulf Air si care au fost probele recrutarii

16 martie 2019

 

Ieri, 16 martie, a avut loc, la Hotel Ramada din capitala, prima recrutare Gulf Air din acest an, intermediata de Meccti Romania. Mai jos va prezentam detaliile interviului si cum s-a desfasurat recrutarea sustinuta in tara noastra.

Interviul a fost de tip Assessment Day, astfel ca doar cei ce aplicau si primeau invitatia puteau participa la interviu. Aproximativ 60 de persoane au primit invitatia de participare si la ora 08.30 s-au prezentat la Hotel Ramada din Bucuresti.  Cele 2 recrutoare (o romanca, fosta stewardesa Gulf Air – specialist Grooming – Raluca si o reprezentanta Gulf Air-Sana) au inceput rapid prima proba.

Prezentarea companiei

Dupa o scurta prezentare a companiei si a conditiilor de lucru pentru stewardese, recrutorii au mentionat ca doar persoanele cu varsta intre 21-30 de ani pot participa la interviu si desi in sala erau 4 persoane cu varsta peste 30 de ani, care primisera invitatia, acestea au parasit competitia inca de la prima ora a diminetii. De asemenea, desi interviul era anuntat la ora 08.30, recrutarea a inceput abia la ora 10.00, cu 56 de persoane ramase in joc dupa mentionarea varstei maxime de 30 de ani. Probele care urmau sa aiba loc la interviu au fost anuntate celor prezenti: grooming, test scris de limba engleza, proba de grup, interviu final si proba de inot, a doua zi.

Grooming

Prima proba propriu-zisa a interviului a fost verificarea stricta a machiajului, tinutei, tatuajelor si semnelor din nastere, stiut fiind faptul ca Gulf Air este o companie aeriana foarte stricta. Dupa aceasta proba numarul candidatelor de la interviu a scazut drastic, astfel ca toate fetele au fost atent verificate pe brate, la gat, pe ten, astfel incat sa nu existe tatuaje sau semne/cicatrici. Doar 25 de persoane au trecut de proba de grooming.

Test scris de limba engleza

30 de minute a durat testul de limba engleza, si toti candidatii au trecut mai departe.

Proba de grup 

Toate cele 25 de candidate au sustinut proba de grup, moment in care le-a fost evaluata implicarea, munca in echipa, dar si modalitatile de adresare, mimica si gestica. Si de aceasta data fetele i-au convins pe recrutori, astfel ca toate 25 au ajuns la interviul final.

Interviul final

La sfarsitul unei zile istovitoare, dupa aproape 12 ore de emotii, toate candidatele au sustinut interviul final. 6 dintre ele insa, au fost eliminate, iar cele 19 ramase in cursa au fost felicitate si anuntate ca au obtinut jobul de stewardesa Gulf Air.

Mai exista insa un hop, maine dimineata la ora 10.00, tot la Hotel Ramada, cand candidatele castigatoare trebuie sa demonstreze ca intr-adevar stiu sa inoate, si abia apoi se pot pregati de plecarea spre noua lor casa – Bahrain. Plecarea va avea loc dupa definitivarea procedurilor (pasapoarte, acte, analize medicale, viza), in aproximativ 30 de zile.

Felicitari tuturor celor care au participat la aceasta recrutoare dar mai ales cursantelor noastre, care au si obtinut jobul mult visat! Zboruri line!

CURS DE PREGATIRE EMIRATES

23 martie – Curs de pregatire pentru interviul Emirates, de o zi, tinut la Bucuresti. Ne ocupam de pregatirea ta pentru interviu, simularea noilor probe, rezolvarea acestora si realizarea CV-ului. Verificam pozele si oferim feedback individual. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/23-martie-curs-pregatitor-emirates/

CURS DE PREGATIRE WIZZ AIR

24 martie – Curs de pregatire pentru interviul Wizz Air, de o zi, tinut la Bucuresti. Ne ocupam de pregatirea ta pentru interviu, simularea probelor, rezolvarea acestora si realizarea CV-ului. Verificam pozele si oferim feedback individual. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/24-martie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air-2/

CURS DE PREGATIRE TOATE COMPANIILE AERIENE

13-14 aprilie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

1 Comment

  • Reply Mary 18 martie 2019 at 10:12 am

    Cum a fost proba de inot? A fost eliminat vreun candidat dupa aceasta proba? Multumesc!

  • Comenteaza