Cum s-a desfasurat interviul Qatar Airways de la Bucuresti

10 decembrie 2018

 

Sambata, 8 decembrie, Qatar Airways a sustinut primul interviu de tip Assessment Day la Bucuresti. Astfel, toti cei care au primit invitatia la recrutare au participat la selectia de sambata. La Hotel Hilton din capitala, incepand cu ora 09.00 s-au prezentat putin peste 100 de candidati, toti cu invitatie primita pe email. Pana la ora 12.00 fiecare candidat a predat actele si a primit 1-2 intrebari de la cele 2 recrutoare Qatar. Aceasta proba a fost, de fapt, CV drop, facandu-se inca o selectie si candidatii primind noi invitatii, pe loc.

La ora 13.00 a inceput urmatoarea proba, cu cei care au trecut de CV drop. Practic, nu a fost o alta proba, candidatii de fapt au asistat la prezentarea companiei si a beneficiilor oferite de Qatar Airways viitorilor insotitori de bord.

Imediat dupa a urmat o noua proba: testul de engleza scris, de dificultate medie, cu exercitii tip Cambridge si care nici de data aceasta nu a inclus eseu.

Proba de reach test a fost cea mai dura, astfel ca dupa ce toti candidatii au fost masurati, pusi sa atinga 212 cm pe varfuri, cu mana si verificati de tatuaje si semne, au primit si cate o intrebare individuala despre experienta lor, viata personala sau modul lor de gandire. Doar 13 persoane au reusit sa treaca de aceasta proba si au fost invitati sa participe la interviul final, nu inainte de a completa insa o serie de documente si acte.

Interviul final Qatar Airways a avut loc a doua zi, ambele recrutoare participand la discutiile fata in fata cu candidatii. Raspunsurile vor veni in cateva zile.

Felicitari tuturor!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 16-17 Februarie. Detalii aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza