Cum s-a desfasurat interviul Qatar de la Bucuresti

20 martie 2017

 

Weekend de foc la Bucuresti, unde compania Qatar Airways a sustinut interviuri de angajare pentru jobul de stewardesa. Sambata, la hotel Radisson din capitala s-au prezentat pe parcursul zilei in jur de 200 de persoane care isi doreau un job in Doha. Fiecare dintre acestia s-a prezentat in fata recrutorilor, a predat CV-ul, pozele, copii dupa acte si a primit o intrebare: „Ce lucrezi?” sau „De ce vrei sa fii stewardesa?”. Unii au primit invitatia pe loc, altii au primit, dupa ora 18.00, mailul care ii trimitea mai departe, catre probele de a doua zi. Doar 83 de persoane au trecut de prima zi.

Duminica s-a desfasurat Assessment Day-ul care a inceput cu testul de engleza scris: vocabular, gramatica, eseu. Apoi, la proba de Reach Test, dupa ce fiecare candidat a declarat daca are tatuaje, ce inaltime are, etc, a primit cate o intrebare despre el – „What are you working?”. La aceasta intrebare fiecare candidat a trebuit sa raspunda one-to-one cu recrutorul care il masurase.

Dupa eliminari a urmat proba de prezentare a colegului – timp de cateva minute stateai de vorba cu un coleg apoi il prezentai in fata celorlalti. Aici fiecare a demonstrat cat de bine vorbeste in public si ce conteaza cu adevarat in comunicarea cu cei din jur. Doar 38 de persoane au trecut mai departe, catre interviul final.

Inainte de interviul final, la sfarsitul zilei, a existat si proba de prezentare a companiei, cand s-a vizionat un video despre Qatar si viata in Doha. Apoi fiecare candidat ramas in finala a primit o serie de documente de completat, pentru acasa si s-au facut programarile pentru interviul final care are loc in cursul zilei de astazi.

Felicitari tuturor celor 38 de candidati ramasi in concurs si va tinem pumnii astazi, la intalnirea one-to-one cu recrutorul, la interviul final!

Zboruri line!

 

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza