24 Martie 2018. Curs de pregatire Cum Ajungi Stewardesa pentru interviul Wizz Air

 

Ce inveti la cursul Cum Ajungi Stewardesa

 • Cum sa arate pozele cu care aplici la jobul de stewardesa
 • Cum sa arate CV-ul tau, ca sa fii acceptata
 • Iti si realizam, dupa curs, CV-ul castigator
 • Care este tinuta ideala pentru interviu
 • Cum te machiezi, cum te coafezi ca sa treci de probele eliminatorii
 • Ce cuvinte cheie trebuie sa folosesti in discutiile cu recrutorii
 • Cum sa convingi intervievatorii, in 30 de secunde, ca esti ceea ce cauta
 • Care sunt probele la care trebuie sa te astepti in cadrul interviului
 • Care sunt situatiile pe care o sa le intampini la interviu
 • Cum sa treci de proba de role-play si care sunt subiectele
 • Simulari de discutii de grup
 • Vom discuta, pe rand, toate intrebarile pe care le poti primi la interviul final.

De ce sa participi la Cursul Cum Ajungi Stewardesa

 1. Vei avea ocazia sa cunosti oameni care lucreaza de ani de zile in domeniu, 2 stewardese Wizz Air, sa asculti povesti de pe zboruri, sa inveti cum sa privesti o situatie critica si sa afli cum arata viata unui insotitor de bord la Wizz Air.
 2. Specialistii nostri in aviatie, relatii publice si HR te vor indruma in aceasta cariera si se vor asigura ca reusesti sa iti indeplinesti visul de a deveni insotitor de bord.
 3. Vom simula, pe rand, toate probele interviului de angajare la Wizz Air.
 4. Vei pleca, dupa cursul nostru de pregatire Wizz Air, pregatit 100% pentru recrutarea din orice oras. Pe parcurul cursului intensiv, vei invata ce si cum sa raspunzi pentru a obtine jobul de insotitor de bord.
 5. Vei sta de vorba cu fosti cursanti, viitori insotitori de bord la Wizz Air si cu foste stewardese Wizz Air – Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu.
 6. Vei primi feedback personal dupa cursul de pregatire.
 7. Vei pleca acasa cu CV-ul realizat profesionist, cu cunostinte acumulate si cu o carte de teste si exercitii; Dupa acest curs vei putea participa la orice interviu, pentru orice companie aeriana!

Te asteptam!

Trainer

CRISTINA TOADER – fost insotitor de bord Emirates si Wizz Air

Cu peste 3500 de ore de zbor, Cristina si-a inceput cariera in aviatie la baza din Bucuresti a companiei Wizz Air. Acolo s-a format ca stewardesa si a avut cea mai frumoasa perioada de zbor. Mai apoi, drumurile au dus-o in Orient, unde a zburat pentru cea mai buna companie din lume, Emirates Airlines. Dupa revenirea acasa, a realizat cat de important este zborul pentru ea, si ca, odata ce incepi sa zbori, nu te mai poti lasa niciodata.

“Proiectul Cum Ajungi Stewardesa a fost un vis implinit. Un vis care a crescut in fiecare zi si a ajuns mult mai sus decat am sperat vreodata. Un blog care ne-a dat aripi. Proiectul nostru a devenit cel mai citit site de profil din Romania iar acum, cursurile si conferintele pe care le organizam, indruma sute de tineri, in cariera de insotitor de bord.”

wizz air

De ce sa alegi Cum Ajungi Stewardesa?

“Punem suflet in tot ceea ce facem. Fie ca e vorba de un articol, de o prezentare sau de pregatirea unui participant. Stim cat de greu este sa obtii acest job, mai ales daca nu ai experienta anterioara in aviatie. Cel mai important este sa fii indrumat de oameni care au fost acolo, cunosc procedurile si au trecut prin interviurile de angajare.  Interviul  pentru un job de insotitor de bord este total atipic si daca ai senzatia ca esti pregatit pentru ce urmeaza, cel mai probabil te inseli. In cadrul cursului, oferim toate “inside-urile” interviului, simulam jocuri si discutii de grup, consiliem participantii in legatura cu felul in care ar trebui sa se prezinte la recrutare si vorbim si despre ce inseamna, de fapt, viata de stewardesa.”

Inscriere

Cursul costa 390 RON! Taxa de inscriere poate fi platita online (cu cardul) sau prin prin banca. Pentru a plati cu cardul, te rugam sa accesezi butonul de mai jos.

Daca doresti sa platesti direct in banca, o poti face in contul de mai jos.

The Guide PR S.R.L.

 • Cont: RO47 INGB 0000 9999 0436 1670
 • Banca: ING Office Stefan cel Mare Polona

* La plata prin transfer bancar, completati numele participantului si adresa de email in caseta observatii (detalii de plata). Taxa este nerambursabila. Locul la conferinta este rezervat in momentul inregistrarii platii. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula evenimentul, caz in care, taxa de inscriere va fi restituita. Prin efectuarea platii, participantii la conferinta confirma ca au luat la cunostinta de aceasta posibilitate.

Unde are loc cursul

VAN GOGH CAFÉ

Strada Smârdan, no. 9, Centrul Vechi (vis-a-vis de Banca Naţională a României), Sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0723 156 404