Etihad concedieaza sute de insotitori de bord in urmatoarele 48 de ore

31 mai 2020

 

De ziua internationala a insotitorilor de bord, Etihad Airways a pregatit o surpriza neplacuta tuturor angajatilor sai din functia de cabin crew. In urma cu doar cateva ore, toti insotitorii de bord Etihad au primit un email prin care erau informati ca in urmatoarele 48 de ore vor primi emailuri de concediere cei vizati de companie, astfel incat toti cei afectati sa stie la ce sa se astepte iar cei care raman sa se poata concentra pe recladirea companiei si continuarea zborurilor.

Dupa ce in ultima perioada mai multe sute de stewardese au fost concediate (cu precadere cei care locuiau in afara cladirilor oferite de companie si beneficiau si de bani de chirie), astazi e o zi neagra si pentru restul angajatilor, care asteapta cu sufletul la gura incheierea celor 48 de ore negre, in care se va decide soarta lor in cadrul companiei. Astfel, toti cei afectati (care urmeaza sa fie concediati), vor primi email in care vor fi anuntati oficial. Restul angajatilor, care nu vor primi email, nu vor fi afectati de aceste concedieri.

Tinem pumnii tuturor insotitorilor de bord si suntem langa ei cu sufletul si gandurile noastre bune. Stim si intelegem in ce situatie dificila se afla si ca aceasta pandemie i-a afectat extrem de mult.

Zboruri line tuturor!

 

 

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza