Interviu cu Bianca, fosta cursanta, viitoare stewardesa Ryanair

21 decembrie 2018

 

Bianca a fost cursanta Cum Ajungi Stewardesa si a venit la pregatirea noastra plina de speranta si incredere ca va reusi sa isi implineasca visul de a zbura. Si l-a indeplinit, rapid, iar acum va incepe pregatirea la Ryanair, urmand sa imbrace uniforma de stewardesa. Mai jos ne spune de ce a ales aceasta companie si care a fost drumul ei spre reusita.

Bianca, esti foarte tanara, si totusi ai stiut exact ce iti doresti, inca de cand ne-am cunoscut. De ce stewardesa?

Totul a venit spontan. Abia intrasem la liceu si incercam sa imi gasesc o cariera pe care as vrea sa o urmez pe viitor. Am tot cautat ceva care sa mi se potriveasca si am ajuns aici. Am gasit siteul cu informatii si imi reamintesc cu drag ziua in care i-am spus mamei ca mi-ar placea sa devin stewardesa.

De ce ai ales Ryanair?

Am doar 19 ani, asa ca am vrut mai intai sa incerc o companie din Europa. Mai ales ca varsta nu imi permite inca sa plec la o companie mare, din Orient. Am ales Ryanair deoarece imi ofera sansa de a lucra in Europa si de a pastra o legatura cat mai buna cu familia si prietenii pe care ii am.

Cum a decurs interviul Ryanair?

Interviul a decurs minunat. Dupa ce am intrat in salile de interviu, in urma verificarii actelor (din nefericire aici au plecat cateva persoane), a urmat testul scris in engleza. Mi-am dat seama ca este ziua mea norocoasa in urma interactiunii pe care am avut-o cu recrutorul, acesta spunandu-mi in timpul in care impartea testele ca am o atitudine perfecta pentru acest job. Dupa afisarea rezultatelor au mai fost eliminate cateva persoane iar restul am intrat la prezentarea companiei. Pe tot parcursul acestei etape mi-am pastrat zambetul pe buze, in ciuda oboselii si a emotiilor, iar acest lucru nu a trecut neobservat. In cele din urma am intrat la interviul final. Cred ca a contat faptul ca nu aveam emotii foarte mari iar discutia a decurs perfect, acesta spunandu-mi in cele din urma ca ar fi fericit sa ma vada in training.

Crezi ca iti va fi usor sa te adaptezi vietii de stewardesa?

Abia astept sa imbrac uniforma mult visata. Sunt constienta ca o sa am parte si de situatii dificile dar din care voi avea de invatat. Deasemenea ma astept si la clipe minunate alaturi de echipajele pe care le voi avea si stiu ca voi invata ceva nou in fiecare zi. Consider ca in aceasta meserie atitudinea face diferenta. Totul tine de felul in care gandesti si vezi lucrurile. Cu cat esti mai increzator si optimist cu atat vei avea mai multe de castigat in acest domeniu.

Ce le urezi celor care sunt la inceput de drum?

Sa isi urmeze visul si sa nu isi piarda niciodata speranta! Daca iti doresti ceva cu adevarat o sa ajungi la o reusita!

Felicitari, Bianca! Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 16-17 Februarie. Detalii aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza