Interviu Saudia Airlines – detalii suplimentare

18 octombrie 2018

 

Saudia Airlines va sustine interviuri de angajare in tara noastra pe 24 si 25 noiembrie, la Cluj si la Bucuresti, asa cum am anuntat aici. Am raspuns mai jos celor mai importante nelamuriri primite de la cei interesati de acest interviu.

Tinuta adoptata in Arabia Saudita

Arabia Saudita este una dintre cele mai stricte tari arabe. Femeile si barbatii umbla acoperiti iar drepturile femeilor sunt destul de putine. Asadar, da, asa cum te asteptai, de fiecare data cand vei iesi in public va trebui sa eviti maieurile, bluzele foarte decoltate sau fustele scurte si sa adopti o tinuta decenta, partial acoperita. De asemenea, vei purta abaya (costumul lor traditional), ca sa te acoperi, oricand iesi pe strada. In training veti fi instruiti despre ce aveti voie si ce nu, in Jeddah. Totusi, cand vei incepe sa zbori vei petrece mai mult de jumatate de luna pe alte continente, acolo unde ai zboruri.

Layovere si calatorii in timpul liber

Saudi Airlines zboara in 89 de destinatii din intreaga lume si are layovere peste tot, chiar si in Arabia Saudita. La inceput, in primele luni de zbor, vei face mai multe zboruri interne, urmand ca pe masura ce capeti experienta sa zbori in intreaga lume, cu acces la cele mai exclusiviste hoteluri si locatii. Vei fi plecata din tara aproximativ jumatate de luna. De asemenea, cand ai zile libere, poti calatori in afara Arabiei Saudite, atata timp cat faci dovada biletului de avion si a cazarii. Doar sa ai grija sa revii in apartamentul tau cu 12 ore inainte de urmatoarea cursa programata.

Cum se desfasoara interviul Saudia Airlines

Pe 24 si pe 25 noiembrie interviurile de la Cluj si Bucuresti vor avea loc cu reprezentantii agentiei de preselectie care vor avea rolul de a alege fetele pentru interviurile finale, sustinute la o alta data, cu reprezentantii companiei. In februarie, atunci cand compania a mai sustinut interviuri in tara noastra, interviul a inceput cu prezentarea companiei aeriene si a conditiilor oferite stewardeselor, apoi toti cei prezenti au fost masurati (reach test) si au sustinut un test scris de limba engleza. Ziua s-a incheiat cu predarea actelor, moment in care toate candidatele au primit si intrebari pe baza CV-ului si a experientei. Interviurile finale vor fi sustinute separat, cu reprezentantii Saudi Airlines, intr-o alta zi.

Inaltime stewardesa Saudia Airlines

Regula impusa de compania din Arabia Saudita nu se refera la inaltimea ta ci la atingerea, cu mana pe varfuri, a 212 cm. Asadar, daca ai 160 cm sau mai putin si totusi atingi 212 cm pe varfuri, este in regula.

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 17-18 Noiembrie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/17-18-noiembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza