Interviul Saudia. Cum s-a desfasurat si care au fost probele

20 decembrie 2018

 

Duminica au avut loc interviurile finale sustinute de Saudia Airlines, la Bucuresti. In total, 3 zile de interviuri finale si verificari au sustinut reprezentantii companiei. Toti cei care au trecut de selectia din noiembrie au fost invitati sa sustina discutia finala cu reprezentantii companiei din Arabia Saudita.

Recrutorii – un barbat si o femeie – au inceput prietenosi ziua interviului. Toti candidatii au primit numere si au inceput interviul cu verificarea groomingului si mai exact: inaltime, greutate, verificare dantura, verificare ten si semne acneice (unele fete au fost puse sa se demachieze) cu lampa, verificare tatuaje si semne din nastere. Multe candidate au picat acest test, Saudia Airlines fiind cunoscuta ca una dintre cele mai stricte companii aeriene la acest capitol, de grooming.

Dupa verificarea de mai sus, s-a trecut la interviul final: candidatii au facut o prezentare personala apoi au raspuns intrebarilor puse de recrutori: despre experienta profesionala, despre calitati, despre personalitate. Raspunsul a venit in doar cateva zile si cei care au reusit (printre care si 4 cursanti Cum Ajungi Stewardesa, pe care ii felicitam) vor pleca in Arabia Saudita in luna martie. 22 de persoane, in total, vor purta in curand uniforma Saudia Airlines.

Compania Saudia a anuntat ca va reveni in Romania in cautare de stewardese si in martie 2019. Ramaneti aproape sa aflati detaliile exacte si daca vreti sa va pregatiti pentru urmatorul interviu Saudia, va asteptam la cursul nostru din luna februarie. Detalii mai jos!

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 16-17 Februarie. Detalii aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

 

banner-mobile

2 Comentarii

 • Reply Ghelmez Dana 20 decembrie 2018 at 7:38 pm

  Verificare semne acneice cu lampa? Atat de stricti sunt?
  La fel este si la celelalte companii aeriene? Ex Emirates

  • Reply Cristina Toader 21 decembrie 2018 at 11:40 am

   Doar la ei, ei sunt cei mai stricti.

  Comenteaza