One-to-One. Curs de pregatire pentru interviul Wizz Air

4 noiembrie 2016
stewardesa-profil

 

Vrei sa ajungi stewardesa Wizz Air si nu ai reusit la ultimele interviuri?! Iti doresti sa zbori dar nu stii daca esti facuta pentru asta?! Ei bine, avem o solutie pentru tine! Cum Ajungi Stewardesa organizeaza sesiuni private de pregatire cu cei care isi doresc o cariera in aviatie.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca un trainer Cum Ajungi Stewardesa, fost insotitor de bord Wizz Air se va intalni, timp de 2 ore, cu cel interesat si va oferi raspunsuri tuturor intrebarilor pe care le are. De asemenea, in decursul celor 2 ore, se va face si cursul de pregatire pentru interviul de angajare Wizz Air, verificare/realizare CV, verificare fotografii, oferire feedback personal. Candidatul va avea ocazia sa exerseze toate probele interviului. Cristina Toader – fosta stewardesa Wizz Air si Emirates se va ocupa personal de pregatirea ta. 

Cat costa?

O sesiune privata, care include pregatirea pentru interviu, CV, poze si feedback personal costa 400 de lei.

Unde se tine sesiunea privata/individuala?

Sesiunea privata, care dureaza 2 ore are loc la Bucuresti, la o data si ora stabilite de comun acord cu candidatul. De asemenea, pentru cei din strainatate sau care nu se pot deplasa la Bucuresti, trainingul se poate tine si online.

De ce sa alegi sesiunea privata, one-to-one?

Daca ai intrebari si nu stii de unde sa incepi, cursul nostru privat/individual este cea mai buna optiune. De asemenea, ai ocazia sa fii evaluat individual, sa repeti toate probele interviului, sa pui intrebarile la care nu ai raspuns direct fostilor angajati ai companiei care te intereseaza. O astfel de pregatire iti creste sansele de reusita cu 90%, la interviu.

cristina-toader-cum-ajungi-stewardesa-7

Cristina Toader – fosta stewardesa Wizz Air si Emirates se va ocupa personal de pregatirea ta. 

Povestile cursantilor nostri care zboara acum la Wizz Air sunt disponibile pe www.cumajungistewardesa.ro

Cum te inscrii?

Printr-un email la office@cumajungistewardesa.ro sau ne poti scrie un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/cumajungistewardesa.ro/;

Te asteptam!

 

banner-mobile

2 Comentarii

 • Reply ioana 14 noiembrie 2017 at 7:56 pm

  Buna !! inaltimea mea este de 1,56 cu toc de 5 cm ajung la 1,60. ar fi o problema asa mare inaltimea?
  multumesc frumos

  • Reply Cristina Toader 14 noiembrie 2017 at 10:58 pm

   Buna, da, mai ales ca la wizz se cere 165 cm la fete…

  Comenteaza