One-to-One. Cursuri individuale Cum Ajungi Stewardesa

One-to-One. Cursuri individuale Cum Ajungi Stewardesa

 

Vrei sa ajungi stewardesa si nu stii de unde sa incepi?! Iti doresti sa zbori dar nu stii daca esti facuta pentru asta?! Ei bine, avem o solutie pentru tine! Cum Ajungi Stewardesa organizeaza sesiuni private de pregatire cu cei care isi doresc o cariera in aviatie.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca un trainer Cum Ajungi Stewardesa se va intalni, timp de 3-4 ore, cu cel interesat si va oferi raspunsuri tuturor intrebarilor pe care le are. De asemenea, in decursul celor 3 ore, se va face si cursul de pregatire pentru interviul de angajare, verificare/realizare CV, verificare fotografii, oferire feedback personal. Candidatul va avea ocazia sa exerseze toate probele interviului. Trainerii nostri pregatesc candidatii pentru companiile Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad Airways.

Cat costa?

O sesiune privata, care include pregatirea pentru interviu, CV, poze si feedback personal costa 400 de lei.

Unde se tine sesiunea privata/individuala?

Sesiunea privata, care dureaza intre 3 si 4 ore are loc la Bucuresti, la o data si ora stabilite de comun acord cu candidatul. De asemenea, pentru cei din strainatate sau care nu se pot deplasa la Bucuresti, trainingul se poate tine si online.

De ce sa alegi sesiunea privata, one-to-one?

Daca ai intrebari si nu stii sa incepi, cursul nostru privat/individual este cea mai buna optiune. De asemenea, ai ocazia sa fii evaluat individual, sa repeti toate probele interviului, sa pui intrebarile la care nu ai raspuns. Trainerii nostri sunt fosti insotitori de bord la Emirates, Wizz Air, TAROM, Qatar, Etihad si o astfel de pregatire iti creste sansele de reusita cu 90%, la interviu.

cristina-toader-cum-ajungi-stewardesa-1

Povestile cursantilor nostri care zboara acum la Emirates, Wizz Air, Qatar si Etihad sunt disponibile pe www.cumajungistewardesa.ro

Cum te inscrii?

Printr-un email la office@cumajungistewardesa.ro sau ne poti scrie un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/cumajungistewardesa.ro/;

Te asteptam!

23 Comments

 1. Bună! Ma interesează

  Reply
  • Buna, Claudia. Lasa-ne, te rog, o adresa de email sau scrie-ne pe office@cumajungistewardesa.ro si iti trimitem toate detaliile.

   Reply
 2. Buna ziua ,
  Care este limita de varsta pentru femei ?
  Multumesc

  Reply
 3. Buna :) ma intereseaza aceste detalii.Cum as putea afla mai multe?

  Reply
 4. E valabil și pentru bărbați, am 37 de ani???

  Reply
  • Bineinteles.

   Reply
 5. Am 43 ani ce sanse am?

  Reply
  • La fel ca cineva de 21 :)

   Reply
 6. Ce studii imi trebuie?

  Reply
 7. Am aproape 40 ani ,arat destul de bine ,am cunostinte de limba engleza si spaniola ,foarte curajoasa si iubesc sa zbor ,ma intereseaza daca as putea avea sanse

  Reply
  • Va putem spune asta doar dupa ce va cunoastem..

   Reply
 8. Buna-ziua.Dacă
  fac
  cursul
  la41
  de
  ani,ce
  șanse
  am
  sa
  ma
  angajez?Va
  mulțumesc.

  Reply
  • Buna, da, bineinteles.

   Reply
 9. Cat costa cursul intreg?

  Reply
  • Buna, Venera. 400 de lei costa intreg cursul de pregatire pentru interviu. Daca te referi la trainingul de obtinere a licentei de zbor, care dureaza 6-8 saptamani, acesta este oferit gratuit, de companie, dupa angajare. De aceea rolul nostru, de a te ajuta sa obtii jobul, este atat de important, fiindca esti scutit de plata trainingului de 3000 de euro :)! Daca te intereseaza pregatirea, te asteptam cu un mesaj pe office@cumajungistewardesa.ro !

   Reply
   • Se poate adăuga această pregătire în CV? Adică ar avea vreo eventuală importanță pentru angajator sau este strict pentru pregătirea personală?

    Reply
    • Buna, bineinteles. Este o bila alba.

     Reply
 10. Buna! Si pe mine m.ar interesa câteva detalii. Momentan sunt studenta, nu stiu daca as putea lucra acum…. Dar m ar interesa sa vorbesc cu cineva cunoscător. Cum iau legatura cu dumneavoastră?

  Reply
  • Buna, Evelina. Sigur ca se poate sa si lucrezi, tocmai acesta este unul dintre marile avantaje ale acestui job: flexibilitatea si faptul ca muncesti, practic, in jur de 12-15 zile/luna. Ne poti da un email pe office@cumajungistewardesa.ro?

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>