Probe interviu Emirates. Cum s-a desfasurat recrutarea de la Bucuresti

17 decembrie 2018
stewardesa emirates

 

Ieri, la Bucuresti, a avut loc un nou interviu Emirates. Compania cu baza in Dubai a revenit in capitala in cautare de insotitori de bord. Interviul a fost Open Day, astfel ca oricine indeplinea conditiile eliminatorii se putea prezenta la recrutare. 170 de persoane au inceput ziua la Hotel Sheraton si doar 19 au ajuns la probele online.

CV Drop

Ziua a inceput devreme la Hotel Sheraton, acolo unde recrutoarea – Micky – a preluat CVurile si pozele candidatilor. 170 de persoane au primit intrebari despre joburi, experiente profesionale, de ce vor sa faca aceasta meserie, iar mai departe, dupa primele eliminari, au trecut doar 44 de candidati.

Proba de grup

Cei 44 de candidati au intrat apoi la proba de grup, acolo unde recrutoarea a urmarit munca in echipa, modalitatile de comunicare si rezolvare a unei situatii dificile cat si solutiile oferite de grupuri. Proba de grup a fost cea clasica, in care prea multe camere sunt vandute (de data aceasta pe un vas de croaziera) si exista o serie de clienti din care trebuie sa decideti, si sa va motivati alegerile. 25 de persoane au fost eliminate iar 19 au primit raspuns pozitiv.

Test online si test engleza online/Interviu Final

Cei 19 candidati norocosi, care au trecut de proba de grup, au completat o serie de documente si s-au programat pentru interviul final, pe 19 decembrie. Au sustinut aseara testele online: de engleza si psihologic, iar acum se pregatesc pentru interviul final video, direct cu recrutorii din Dubai. Vor primi raspuns in maximum 6 saptamani.

Felicitari tuturor!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza