Stii de ce ai „picat” interviurile de recrutare de pana acum?

29 aprilie 2015
royal jordanian stewardess

 

Daca ai fost la interviuri de angajare, la marile companii aviatice si ai fost respins, fara sa stii unde ai gresit, ei bine, noi iti putem oferi aceste raspunsuri, in cadrul cursului Cum Ajungi Stewardesa.

Daca vrei sa ajungi stewardesa, dar nu stii de unde sa o apuci, tot la noi gasesti raspunsurile cautate. Asta pentru ca, in cele 6 ore de curs intensiv, vei avea, pe de-o parte, ocazia sa stai de vorba cu fosti si actuali insotitori de bord, si pe de alta parte, cine iti poate spune mai bine ca un “insider”, cum sa faci sa ajungi stewardesa?

Programul nostru va contine 3 sesiuni:

–       Pregatire pre interviu

–       Interviul propriu-zis

–       Viata de stewardesa

La pregatirea interviului, te vom invata cum si de unde afli de interviuri si conditiile eliminatorii din start (inaltime, tatuaje, limbi straine, abilitati de inot), cum se completeaza aplicatia on-line (si ce trebuie sa spui, ca sa fii invitat la Assessment Day), dar si cum sa iti faci pozele perfecte si CV-ul ideal.

Interviul propriu-zis este o proba de rabdare si calm. Spun asta tuturor celor care isi doresc acest job. De la noi, pe 9 Mai, vei afla exact ce probe contine, ce sa faci, ce sa spui si cum sa te comporti in fata recrutorilor. Greselile pe care le fac cei care isi doresc aceasta meserie sunt, in proportie de 90%, aceleasi: de machiaj, coafura, tinuta, limbaj si lipsa de pregatire. Asa ca, specialistii nostri iti vor arata cum trebuie sa te prezinti si ce ai voie sa faci.

Cum te “vinzi” (cum te prezinti) la interviul final? Si aici exista o reteta de succes. Pe care o stiu doar cei care au obtinut acest job, si au lucrat in compania respectiva. Pentru ca, odata ajuns in companie, iti vor fi insuflate aceleasi idei si principii pe care le cauta si recrutorii la interviu.

Daca nu mai ai rabdare si ai 1000 de intrebari legate de schimbarile care te asteapta cand ajungi in Orient, tot pe 9 Mai afli raspunsurile la aceste intrebari: cat zbori, cat stai intr-un oras, cand poti sa vii acasa, ce colegi o sa ai, s.a.m.d.

Daca nici asa nu te-am convins sa vii la cursul Cum Ajungi Stewardesa, mai putem adauga doar ca, cei care ne-au ascultat sfaturile, zboara acum pentru cele mai mari companii din lume. Si ne spun ca…merita!

Pentru inscrieri, aplica aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs/

 

 

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza