Swiss angajeaza insotitori de bord cu/fara experienta anterioara

5 iunie 2019

 

Compania elvetiana Swiss angajeaza insotitori de bord cu sau fara experienta anterioara pentru baza din Zurich. Daca vorbesti engleza si germana si indeplinesti conditiile de mai jos, poti aplica pentru jobul de stewardesa Swiss. Trainingul de 9 saptamani este oferit gratuit de companie, dupa angajare si va avea loc in perioada octombrie-noiembrie 2019.

Conditii obligatorii

– varsta de minim 18 ani

– diploma de terminare liceu

– inaltime de minim 158 cm

– conditie fizica FIT

– dreptul de a munci in UE

– sa stii sa inoti

– sa locuiesti la o distanta de maximum 100 km de aeroport

– limba engleza si germana, avansat; alte limbi straine (franceza, spaniola, italiana) sunt un avantaj;

– team player; carismatic; flexibil; prietenos;

Aplica aici: JOB SWISS;

Contractul oferit este pe o perioada nedeterminata si vei avea ocazia sa zbori si pe curse scurte dar si curse long-haul, transatlantice. Trebuie sa aplici, sa astepti invitatia la interviu si apoi vei trece prin probele recrutarii. Acte necesare: CV si fotografii.

Compania Swiss a fost infiintata in 2002 si detine 68 de avioane in flota (A320, A330, A340, B777). Face parte din grupul Lufthansa si zboara catre 106 destinatii din 48 de tari. Are sediul central la Basel insa baza pentru zborurile comerciale se afla in Zurich.

Succes!

 • 13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/
banner-mobile

3 Comentarii

 • Reply kaia 8 iunie 2019 at 6:44 pm

  trebuie ambele limbi, engleza si germana? sau doar una? multumesc

  • Reply Cristina Toader 9 iunie 2019 at 7:11 pm

   Ambele limbi, asa cum e specificat si in anunt.

 • Reply Lazarov-Doca Octavia-Anda 30 iunie 2019 at 8:34 pm

  Buna ziua,locuiesc in Elvetia,am 35 de ani si sunt interesata de cursul de stewardesa!

 • Comenteaza