Top 5 companii pentru care merita sa lucrezi ca stewardesa in 2019

24 iulie 2019

 

Fiecare companie aeriană are diferite uniforme, cerințe la angajare și formare in timpul trainingului. La fel ca orice alt loc de muncă, ar trebui să faceți cât mai multe cercetări despre fiecare companie aeriană înainte de a decide unde doriți să lucrați ca membru al echipajului de cabină. Dacă încercați să decideți cu privire la liniile aeriene la care doriți să aplicați sau dacă doriți să schimbați linia aeriena, astazi voi împărtăși cu voi cele mai bune companii aeriene pentru a lucra ca Cabin Crew, in 2019.

  1. Emirates

Cazare gratuita, salariu fara taxe si unul dintre cele mai mari din aviatie, concedii platite, asigurare de sanatate cat si programe de beneficii. Cam asta ofera compania din Dubai pentru cei care se numara printre norocosii ce le imbraca uniforma. Mediul de lucru cosmopolit, destinatiile exclusiviste si experienta de lucru fac jobul de stewardesa la Emirates unul dintre cele mai ravnite. “Este o onoare pentru mine sa lucrez ca si stewardesa la Emirates, in primul rand datorita diversitatii – de fiecare data cand zbori, zbori alaturi de nationalitati diferite, din toate colturile lumii, asa ca ai sansa sa inveti multe, incepand de la o alta limba straina, cultura, traditii, mancare sau stil de viata”

2. Qatar Airways

Desi compania are unul dintre cele mai mari salarii pentru insotitorii de bord, la fel si beneficii pentru acestia (layovere, asigurare de sanatate, cazare gratuita, nu se platesc taxe), majoritatea celor care lucreaza deja la Qatar s-au plans ca jobul nu a fost chiar cum se asteptau sa fie. Astfel, marea problema pare sa vina de la faptul ca cei de la Qatar au reguli stricte si invadeaza spatiul personal al insotitorilor de bord. Probabil tocmai de aceea nu e pe primul loc in acest top.

3. Air Canada

Da, trebuie sa ai pasaport canadian ca sa poti lucra la Air Canada, insa in rest, compania ofera conditii excelente de lucru stewardeselor care le imbraca uniforma. Inca de la 18 ani (varsta minima ceruta de companie), poti sa te angajezi la ei, primesti training gratuit, pachet de beneficii si hoteluri de 4 si 5 stele in layoverele din intreaga lume.

4. Etihad Airways

Cu toate beneficiile incluse – cazare gratuita, salariu fara taxe, asigurare de sanatate si concedii, compania aeriana din Abu Dhabi ofera angajatilor o serie de beneficii si multe discounturi. Majoritatea insotitorilor de bord de la Etihad considera un plus atmosfera sigura din oras, flexibilitatea, destinatiile deosebite, hotelurile din layover dar si mediul de lucru multi cultural.

5. British Airways

De cand cu BREXITul a devenit tot mai dificil sa te angajezi la aceasta companie aeriana, insa conditiile si beneficiile oferite insotitorilor de bord plaseaza aceasta companie aeriana in top, ca cea mai buna companie europeana unde merita sa lucrezi. Salariu motivant, training gratuit, reduceri si beneficii pentru angajati cat si hoteluri de lux in destinatiile in care zbori. Asadar, daca vorbesti bine limba engleza, ia in calcul British, pentru ca merita!

Sursa: Becomingcabincrew

3 August – Curs de pregatire intensiv pentru interviul Wizz Air. Este un curs complex, in total 10 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Wizz Air, de simularea si rezolvarea probelor dar si de realizarea CV-ului. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

31 august – 1 septembrie – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: https://www.cumajungistewardesa.ro/31-august-1-septembrie-curs-english-for-cabin-crew-interview/

Nu sunt comentarii

Comenteaza