16 Ianuarie: Curs Cum Ajungi Stewardesa de pregatire pentru interviul Emirates

15 decembrie 2015
stewardesa-emirates

 

Emirates a anuntat o noua recrutare la Bucuresti, pe 23 Ianuarie, dupa ce a venit deja de 5 ori in ultimele 4 luni in tara noastra. Este evident ca faimoasa companie din UAE este in cautare de stewardese romance, asa ca, ai acum o noua sansa sa iti indeplinesti visul de a zbura. Si de data aceasta, vrem sa te ajutam sa iei interviul, pentru ca sansele tale de reusita cresc cu 80% daca participi la cursul nostru, alaturi de trainerii nostri, fosti insotitori de bord Emirates! In plus, Emirates organizeaza acum OPEN DAY, asa ca poti participa oricum la interviu, chiar si fara invitatie!

Cand si unde are loc Cursul Cum Ajungi Stewardesa

Sambata 16 Ianuarie, incepand cu ora 10.00, in Bucuresti. Detalii, pret, traineri, aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs/.  Plata se poate face prin transfer bancar sau direct cu cardul, pe site. Locul este rezervat si confirmat imediat dupa achitarea taxei de participare de 300 de lei.

Ce inveti la Cursul Cum Ajungi Stewardesa

In timpul cursului vom atinge toate subiectele necesare pentru ca orice candidat sa fie pregatit pentru ce urmeaza in ziua interviului Emirates.Vom pune accent pe pregatirea dinaintea interviului, grooming, fotografii si CV, probele de grup si felul in care se fac eliminarile, interviul final, mimica dar si limbajul pe care trebuie sa il folosesti in ziua recrutarii.

In plus, simulam practic toate probele interviului si oferim feedback individual. GRATUIT, iti refacem CV-ul si punctam detaliile importante pe care trebuie sa le contina pentru acest interviu. 

De ce sa alegi un curs Cum Ajungi Stewardesa

Pentru ca trainerii sunt fosti insotitori de bord Emirates de la care vei afla toate dedesubturile acestui job si sfaturile lor sunt avizate pentru acest job. Doar de la cine care a fost in “interior” poti afla ce conteaza si ce vor sa auda recrutorii.

Pentru ca ai ocazia sa cunosti oameni pasionati de zbor, care au lucrat pentru Emirates si care pun suflet in pregatirea fiecarui candidat.

Pentru ca la noi totul e personal si abia asteptam sa te cunoastem si sa iti dam aripi!

Pentru ca fostii nostri cursanti au reusit si vor imbraca uniforma Emirates. Citeste povestile Danielei si Mihaelei, aici:

https://www.cumajungistewardesa.ro/povestea-danielei-viitoare-stewardesa-emirates/

https://www.cumajungistewardesa.ro/povestea-mihaelei-viitoare-stewardesa-emirates/

Inscrieri aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs/

cristina-emirates

Daca vrei sa vezi cum a fost la cursul nostru din august, poti citi detaliile aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-a-fost-la-cursul-cum-ajungi-stewardesa/

Daca vrei sa stii cum a fost recrutarea Emirates din luna august, de la Bucuresti, gasesti detaliile aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-s-a-desfasurat-recrutarea-emirates-de-la-bucuresti/

Traineri Curs Cum Ajungi Stewardesa

Trainerii Cum Ajungi Stewardesa sunt fosti insotitori de bord Emirates cu mii de ore de zbor. Implicarea lor in pregatirea cursantilor este dovedita de reusitele candidatilor de la ultimul interviu.

Pe langa fostii insotitori de bord Emirates care te vor pregati pentru interviu, la curs le veti cunoaste si VIITOARE STEWARDESE EMIRATES care vor sa impartaseasca cu viitorii candidati secretele acestei recrutari.

Cristina Toader – trainer si fost insotitor de bord Emirates: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-am-ajuns-stewardesa-povestea-vietii-mele/

Cosmin Calina – trainer si fost insotitor de bord Emirates:http://www.mihaijurca.ro/sa-fii-barbat-intr-o-lume-a-femeilor-povestea-lui-cosmin-de-9-ani-insotitor-de-bord

Te asteptam! Locuri limitate!

1 Comment

  • Reply Eugen 16 decembrie 2015 at 2:50 am

    Buna ziua. Am inteles ca aceste companii din orient sunt cele mai selective cand vine vorba de personal. Baremul minim de inaltime 212 nu este o problma pentru mine dar daca selectia seface si pe baya inaltimii candidatului atunci as dori sa stiu un rqaspuns sincer. la cei 1, 68 m ai mei ma indoiesc ca am o sansa in a obtine un post de insotitor de zbor chiar daca esperienta mea de 7 ani pe nave d croayiera si river ship, in front desk si limbile straine ma ajuta. acesta e unul din motivele pentru care nu ma preyint la interviuri. m as simti penibil intre toti baietii inalti di fetele inalte chiar daca trec baremul e inaltime. as dori un raspuns sincer va rog. multumesc.

  • Comenteaza