Cum a fost la cursul de pregatire Wizz Air

23 octombrie 2017

 

Sambata aceasta am avut o zi plina la cursul de pregatire pentru interviul Wizz Air. 14 cursanti veseli si optimisti ne-au calcat pragul si, desi au inceput ziua timizi, la finalul cursului nu doar ca aveau incredere ca vor reusi ci aveau si un zambet larg pe fata, semn ca sunt pregatiti pentru ceea ce inseamna cu adevarat viata de stewardesa.

Ziua a inceput la ora 10.00, cu pregatirea pre-interviu: detalii despre companie, interviu, cum te aranjezi pentru ziua recrutarii, cum arata pozele si CV-ul, cu ce te imbraci si cum te aranjezi. Apoi, am intrat „in paine” si fiecare cursant a avut ocazia sa parcurga probele interviului. Am simulat prezentarile personale, probele de role-play si variante de probe de grup, am analizat, am oferit feedback si am evoluat de la ora la ora. Atat eu – Cristina Toader – cat si colega mea, Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air, ne-am asigurat ca cei 14 sunt ceea ce trebuie pentru companie si ca isi folosesc toate atuurile pentru a obtine jobul mult visat.

Dupa mai bine de 7 ore de pregatire, cursantii nostri sunt acum pregatiti de interviu si abia astept sa ii intalnesc pe cursele Wizz, sa imbrace uniforma roz si sa ne faca mandri.

Mult succes, tuturor!

Cei care nu au ajuns la cursul nostru de pregatire pentru interviul Wizz Air mai au o sansa pe 18-19 Noiembrie, atunci cand avem un nou curs de pregatire, care pe langa companiile din Orient, include si pregatirea Wizz Air. Detalii aveti aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

7 Comentarii

 • Reply Diana 24 octombrie 2017 at 8:25 pm

  Ma pot prezenta la recrutari daca port aparat dentar?

 • Reply Oana Marcus 8 noiembrie 2017 at 1:59 pm

  daca nu am fost la nici un curs pregatitor ma pot prezenta la interviu?

  • Reply Cristina Toader 8 noiembrie 2017 at 4:53 pm

   Bineinteles.

 • Reply Ciui veronica 28 martie 2021 at 8:18 pm

  Buna nu am fost la nici un curs pana acuma stiu foarte bine limba franceza ma pot prezenta la interviu

  • Reply Cristina Toader 7 aprilie 2021 at 1:49 pm

   Daca stiti si limba engleza, este ok.

 • Reply Georgiana 10 septembrie 2021 at 3:43 pm

  Bună ziua can ce iti trebuie ca să poți devini stewardesa ca îmi place foarte mult eu sunt prin Anglia am vrei sansa dar as venit la interviu

 • Reply Alina 8 ianuarie 2024 at 12:33 am

  Daca nu stiu sa innot, am o sansa?

 • Comenteaza