Cum a fost la ultimul curs Cum Ajungi Stewardesa din acest an

14 decembrie 2021

 

A mai trecut un an. 2021 se apropie de final. A fost un an dificil pentru aviatie, dificil pentru noi, dificil pentru toti cei care isi doresc si traiesc pentru interactiunea cu cei din jur. Dar nu ne dam batuti. Deja 2021 a fost mai bun decat 2020. Si suntem convinsi ca 2022 va fi aproape de ceea ce am lasat in urma inaintea pandemiei. Asta pentru ca, in acest weekend am plecat de la ultimul curs al anului incarcati de energie pozitiva si de ganduri bune si pline de speranta.

Dupa ce am amanat ultimul curs din cauza Covid-19, luna decembrie ne-a gasit alaturi de 14 cursanti veseli si nerabdatori sa se pregateasca intens pentru cariera de insotitor de bord. Si desi au fost doar 2 zile de pregatire pentru interviu, acestea au fost intense si au reusit sa acopere tot ceea ce candidatii au nevoie ca sa reuseasca sa obtina rapid jobul de insotitor de bord.

Prima zi de curs a fost ceva mai timida: teorie, conditii eliminatorii, grooming si tinuta dar si probe practice si discutii ample despre companiile din tara noastra/Europa. A doua zi a inceput cu sedinta foto, acolo unde aproape ca nu i-am recunoscut pe cursanti: aranjati, zambitori, increzatori si plini de speranta. Am continuat apoi ziua pana tarziu, cu toate probele practice de la companiile aeriene din Orient. Am primit si vizita unui fost cursant, fost insotitor de bord Qatar Airways timp de 6 ani si actual insotitor de bord Wizz Air, care timp de aproape 2 ore a raspuns tuturor intrebarilor cursantilor nostri si le-a oferit sfaturi practice pentru obtinerea joburilor mult dorite.

Duminica seara am plecat acasa cu un mare zambet pe chip, si chiar daca era ascuns sub masca, a ramas inca acolo si astazi, cand echipa noastra lucreaza la CV-urile cursantilor. Incheiem anul optimisti si cu incredere ca si in 2022 companiile aeriene vor recruta ca si pana acum: intens. Anul 2022 incepe cu un nou curs de pregatire, pe 22-23 ianuarie, atunci cand ne asteptam noii cursanti, cu noi rezolutii.

Succes tuturor si zboruri line!

22-23 Ianuarie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza