Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air din Timisoara

10 mai 2019

 

Astazi a avut loc, la Timisoara, o noua recrutare Open Day Wizz Air. Doar 18 persoane s-au prezentat la interviu si doar o persoan (cursanta noastra) a ajuns la sfarsitul zilei, la interviul final. Mai jos va prezentam detaliat care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Wizz Air.

Prezentarea personala

Ca intotdeauna, la ora 09.00, cei 2 recrutori au impartit formularele de inregistrare candidatilor si dupa ce toata lumea a completat datele personale, rand pe rand candidatii au intrat la prima proba a interviului: prezentarea personala. Candidatii au avut la dispozitie aproximativ un minut/persoana ca sa ii convinga pe recrutori ca sunt ceea ce cauta compania. Doar 5 persoane au reusit insa sa treaca mai departe, la proba de role-play.

Proba de role-play

Tot o proba individuala – proba in care fiecare candidat intra singur in sala de interviu – extrage un bilet cu o situatie dificila din avion si joaca un rol apoi cu recrutorii, a mai trimis acasa inca 2 persoane. Toti candidatii au incercat sa vina cu solutii la problemele ridicate de „pasagerii” nemultumiti. Dupa situatiile de role-play, doar 3 persoane au ajuns la urmatoarea proba a interviului Wizz Air, proba de grup.

Proba de grup

Cei 3 candidati ramasi in cursa au sustinut proba de grup si doar cursanta noastra a reusit sa ii convinga pe acestia ca este ceea ce cauta compania. Astfel, doar o persoana a ajuns la interviul final.

Prezentare companie + Interviul final

Cursanta noastra a sustinut astazi interviul final, fata in fata cu recrutorii, dupa o scurta prezentare a companiei. Raspunsul urmeaza sa vina in 2 saptamani, pe email.

Felicitari tuturor!

Zboruri line!

Va reamintim ca urmeaza o noua serie de recrutari Wizz Air si in luna mai, la Bucuresti si Cluj:  http://www.cumajungistewardesa.ro/interviuri-wizz-air-la-bucuresti-cluj-si-timisoara-in-luna-mai/

18 mai – Daca vrei sa te pregatesti pentru interviurile Wizz Air, te asteptam pe 18 mai 2019 la cursul de pregatire intensiv, de o zi, pentru interviul Wizz Air:   http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Urmatoarele interviuri Wizz Air vor avea loc astfel:

MAI 2019

 • 24 mai: Bucuresti, Open Day, ora 09.00 – Hotel Angelo Vienna House, pe 24 mai. Interviul se face pentru baza din Otopeni/Bucuresti.
 • 15 mai: Cluj-Napoca, Open Day, ora 09.00, Grand Hotel Italia, Vasile Conta 2.

IUNIE 2019

 • Bucuresti – 11 si 24 iunie, Open Day, ora 09.00. Interviurile se vor face pentru baza din Bucuresti;
 • Cluj – 10 iunie, Open Day, ora 09.00, Grand Hotel Italia, Vasile Conta 2.

Detalii interviuri: http://www.cumajungistewardesa.ro/interviuri-wizz-air-la-bucuresti-pe-11-si-24-iunie/

banner-mobile banner-mobile

1 Comment

 • Reply Costi 11 mai 2019 at 2:32 am

  Felicitari cursantei! 🎉🎉
  Nu e o mirare pentru mine ca a ajuns tocmai ea acolo. Nu o cunosc pe ea dar in schimb am avut placerea sa va cunosc pe voi!🙂
  Sunt sigur ca va primi email ul mult asteptat.

 • Comenteaza