Dubai, caut stewardesa!

23 aprilie 2015
dubai

Scriam acum mai bine de 6 luni despre Alexandra, o fosta stewardesa Emirates care, dupa 3 ani, a decis ca a venit momentul sa lase Dubai-ul pentru…Romania. Desi pentru multi e greu de inteles de ce ai lasa destinatiile de vis, salariul bun si Dubai-ul pentru Bucuresti, Alexandra incearca sa explice acum, printr-o piesa de teatru…ce inseamna cu adevarat viata unei stewardese in Orient.

Cati dintre voi urmariti planificarea interviurilor la Emirates, Qatar, Etihad, Fly Dubai, Oman Air? Cati dintre voi aveti copii care cocheteaza cu ideea de a deveni stewarzi in Orient?

Dubai, caut stewardesa!

„Dubai, caut stewardesa” este un proiect de teatru care are la baza povestea reala a unei tinere care isi paraseste tara natala. Este acceptata ca stewardesa intr-una dintre cele mai luxoase companii aeriene din Orientul Mijlociu. Pleaca din Romania, lasandu-si  in urma sora care nu concepe sa renunte la cariera ei de medic sau la orasul in care a crescut.

Piesa dezvaluie culisele acestei meserii. Pentru ca luxul, calatoriile si banii vin cu un pret. Proiectul, presarat cu situatii comice, este dedicat celor care sunt interesati de o astfel de cariera, dar si parintilor care se vad nevoiti sa stea separati de copiii plecati departe si sa afle, telefonic, doar partile frumoase ale acestei meserii.

Piesa nu opreste pe nimeni sa aleaga aceasta cale, ba chiar incurajeaza miile de persoane care viseaza sa zboare. „Dubai, caut stewardesa”  ofera doar o imagine clara si onesta asupra acestui stil de viata si asupra plusurilor si minusurilor vietii de stewardesa.

Principalul ingredient al proiectului este lupta noii generatii cu viata, cu necunoscutul, cu notiunea de “strainatate”. Toate acestea, sub o lupa imaginara, in forma unei piese de teatru contemporan.

Dubai, caut stewardesa- Proiect teatru contemporan from Alexandra Radulescu on Vimeo.

 

„Dubai, caut stewardesa” urmeaza sa fie lansat in cateva luni. Daca vrei sa ajuti acest proiect, o poti face aici: Dubai

Alexandra, Succes si abia asteptam invitatiile la premiera!

Poti citi interviul cu Alexandra Radulescu, fosta stewardesa Emirates, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/interviu-cu-alexandra-3-ani-stewardesa-la-emirates/

5 Comentarii

 • Reply Panait Teodora 24 aprilie 2015 at 11:49 pm

  As vrea va rog sa scrieti datele despre premiera , datele unde pot vedea piesa de teatru . astept cu drag !!

  • Reply Alexandra 27 aprilie 2015 at 11:02 am

   Buna,
   Suna foarte bine proiectul Alexandrei. Te rog mult sa ne ti la curent cu lansarea piesei: Locatie, pret bilet, de unde cumparam biletele etc.
   Multumesc si mult succes!

   • Reply CAS 27 aprilie 2015 at 11:12 am

    Buna, sigur ca da! Imediat ce aflam toate detaliile lansarii, le vom impartasi cu voi!

 • Reply Georgiana 29 aprilie 2015 at 2:35 am

  Buna sunt in cautare De munca ca stewardesses am terminat academia in Spania.

 • Reply Ramona Ajjoum 3 mai 2017 at 5:21 pm

  Buna imi doresc mult sa lucrez ca stewardess am putin de experienta in domeniu si vorbesc 5 limbi araba ,romana, italiana , franceza, engleza, spaniola, de nationalitate romana , si 12 ani am locuit in Dubai.ramonaajjoum12@gmail.com

 • Comenteaza