Interviul Wizz Air de la Bucuresti – cum s-a desfasurat si care au fost probele

26 iunie 2019

 

Luni, in acelasi timp cu interviul Emirates de la Timisoara, avut loc, la Bucuresti, o noua recrutare Open Day, Wizz Air. Compania desfasoara noi interviuri de angajare in tara noastra si in luna iulie asa ca daca vrei sa participi, afla mai jos detaliile recrutarii.

Karina, Andreea si Laura au deschis devreme ziua interviului, oferind formulare de inregistrare tuturor celor prezenti la recrutare: 57 de persoane.

Toti candidatii au intrat rand pe rand la prima proba a interviului, proba de prezentare personala. Fiecare a avut 30 secunde-1 minut la dispozitie, ca sa le convinga pe recrutoare ca ceea ce au de oferit se potriveste cu valorile companiei Wizz Air. Totusi, mai putin de jumatate dintre ei au trecut mai departe.

A doua proba a fost cea de role-play, unde fiecare candidat a extras cate un biletel cu o situatie de la bordul avionului, care trebuia rezolvata. Proba de role-play a ridicat multe probleme candidatilor, pentru ca doar 11 persoane au ajuns la proba de grup. Proba de grup s-a desfasurat in 3 grupuri mai mici si inca 4 persoane au fost eliminate, nereusind sa demonstreze calitatile cautate de companie: munca in echipa, empatie, rabdare si respect.

7 persoane au ajuns la prezentare companiei Wizz Air si la interviul final, pe care l-au sustinut in aceeasi zi.

Felicitam toti participantii si le tinem pumnii finalistilor, care vor primi raspunsul in 2 saptamani! Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri Wizz Air, te asteptam sa te pregatesti alaturi de noi. Pe 4 iulie, 19 si 25 iulie, vor avea loc alte interviuri Wizz in tara noastra:

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-iulie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza