Despre mine

Cand am inceput sa cochetez cu ideea de blog, nu m-am gandit ca voi ajunge aici. Nu m-am gandit ca dupa doar cateva luni, proiectul Cum Ajungi Stewardesa va deveni un punct de referinta pentru iubitorii de aviatie si va fi atat de important pentru cariera multor tineri. Nu mi-am imaginat ca putem influenta destine si vieti prin sfaturile pe care le oferim, zi de zi. Si totusi, iata ca reusim sa o facem si sunt mandra ca alaturi de colegii si prietenii mei, oferim cele mai clare, concise si reale informatii din piata.

Nu doar ca suntem la curent cu tot ce misca in zona aviatiei, dar mari nume din media romaneasca ne considera o buna sursa de informare si vorbesc despre noi. Printre ei: Libertatea, Prima TV, Radio Zu, Eva.ro.

 

Dar cine sunt eu ca sa vorbesc despre cariere si stewardese?

CV-ul meu spune ca am in spate 10 ani de experienta in aviatie si media. Daca domeniul jurnalistic m-a dus spre televiziune si presa scrisa, aviatia mi-a oferit totusi cele mai mari satisfactii, oferindu-mi sansa de a lucra pentru Emirates si Wizz Air. Am calatorit cat pentru o viata de om, am adunat mii de poze si milioane de momente frumoase. Am lucrat pentru cea mai buna companie din lume (Emirates – 2013), pentru compania cu cea mai tanara flota din Romania (Wizz Air) si am trecut prin incidente de zbor care mi-au influentat fiecare alegere. Tocmai pentru ca aviatia mi-a schimbat drumul in viata, incerc sa fac si eu acelasi lucru, pentru cei din jur.

Pentru cei care s-au saturat de un job de birou, pentru cei care vor sa calatoreasca, pentru cei care se simt mai bine in aer decat pe pamant, pentru cei carora le place sa cunoasca oameni noi, in fiecare zi. Asa ca, asta fac aici: impartasesc din experientele mele si ale prietenilor din domeniu, celor interesati. Vorbesc pentru cine are urechi sa asculte si nu oblig pe nimeni sa ne citeasca. Nu copiem, ci scriem si dezvoltam proiecte care sa rezolve problemele de care ne-am lovit si noi, atunci cand am fost la inceput de drum. Iar surprizele nu se opresc aici.

Ramai langa proiectul Cum Ajungi Stewardesa si o sa afli ce ne face atat de speciali.

cristina-toader-cum-ajungi-stewardesa-2

Nu sunt comentarii

Comenteaza