#IamWIZZcrew. Wizz Air anunta cea mai mare campanie de recrutare de la lansarea companiei

28 septembrie 2017

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est anunţă astăzi lansarea celei mai mari campanii de recrutare din istoria sa, cu oportunităţi disponibile de-a lungul reţelei sale extinse. După 13 ani de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa din Europa Centrală şi de Est, WIZZ va crea aproape 1.300 de locuri de muncă noi, directe, în anul ce urmează, cu 21 de aeronave de generaţie nouă Airbus A320 şi Airbus A321 ce se vor alătura flotei până la finalul anului 2018 și se vor adăuga celor 11 aeronave livrate deja în 2017. Astfel, echipa WIZZ va număra mai mult de 4.500 de colegi până la finalul anului 2018. Expansiunea companiei și oportunitățile de carieră nu se vor termina atunci, pentru că flota WIZZ se va dubla, ajungând la mai mult de 160 de aeronave până la sfârşitul anului 2024.

400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, vor fi organizate începând de acum şi până la finalul anului viitor, în Romania si mai mult de 25 de ţări de-a lungul Europei, cu scopul de a atrage oameni ambiţioşi, plini de entuziasm, pasionaţi de aviaţie care să se alăture echipei de profesionişti WIZZ.

Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ, dar şi sfaturi şi sugestii de la angajaţi pentru cei care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor. Cei interesați pot găsi deja mii de poze, postări și tag-uri create de membrii echipei WIZZ şi postate pe diferite rețele de socializare, în care îşi demonstrează fidelitatea față de companie și pasiunea pentru aviație.

Cei care aplică cu succes la Wizz Air pentru echipaj de bord, primesc instruire completă, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători în întreaga reţea WIZZ din Europa şi din afara sa.

József Ujhelyi, Wizz Air Chief Flight Operations Officer declară: “Wizz Air este deja una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa și continuă să crească la o rată de două cifre pe piață. Până în 2024 flota noastră este planificată să se dubleze cel puțin, ceea ce va aduce o mulțime de oportunități tuturor angajaților WIZZ din prezent, dar și viitorilor colegi, de a-şi construi o carieră în aviaţie, în cadrul celei mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est. Wizz Air se mândrește cu o echipă de colegi care formează unele dintre cele mai bune echipaje, care oferă servicii excelente pasagerilor şi care beneficiază de o pregătire excepțională, oportunități de carieră incredibile, uniforme moderne şi program de lucru convenabil, precum și experiențe memorabile într-un mediu de lucru deosebit. Angajații noștri reprezintă o parte esențială a succesului WIZZ, motiv pentru care îi încurajăm să-și împărtășească experiența și să ofere informații tuturor celor interesați să se alăture echipei WIZZ prin campania #IamWIZZcrew. Căutăm să ne extindem echipa şi peste 1.300 de noi locuri de muncă sunt create odată cu extinderea companiei. Îi încurajăm pe toţi cei pasionaţi de aviaţie să-şi urmeze o carieră în acest domeniu şi să se alăture uneia dintre cele 400 de noi sesiuni de recrutare programate până la sfârșitul anului 2018, atât pentru echipaje de zbor, cât şi de cabină.”

In Romania, doar pentru luna octombrie, Wizz Air a anuntat deja 4 sesiuni de recrutare, la Iasi (14 octombrie), Cluj (5 octombrie) si Bucuresti (3 si 24 octombrie), asa cum am anuntat si pe site-ul nostru.

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Wizz Air cu un fost insotitor de bord Wizz (Cristina Toader), ai detalii despre cursul individual, tinut fata in fata sau online, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/

Detalii despre salariul pe care il vei avea ca stewardesa Wizz Air, gasesti informatii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cat-castiga-o-stewardesa-wizz-air/

Detalii despre cum se defasoara interviul Wizz Air, poti gasi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-wizz-air/

Povestea Magdei, fosta cursanta si actuala insotitoare de bord Wizz Air, o poti citi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/interviu-cu-magda-viitoare-stewardesa-wizz-air/

De asemenea, povestile celor 20 de cursanti Cum Ajungi Stewardesa, actuali insotitori de bord Wizz Air, le gasesti pe site-ul nostru!

Succes!

Nu sunt comentarii

Comenteaza