Qatar Airways schimba regulile pentru insotitorii de bord

27 noiembrie 2023

Dupa 27 de ani, compania aeriana Qatar Airways are un nou CEO, pe nume Badr Mohammed Al-Meer. Acesta a schimbat, începând din aceasta luna, cateva din regulile stricte pe care insotitorii de bord trebuiau sa le respecte. Astfel:

  1. Nu mai exista ora de venit acasa, seara;
  2. Perioada de odihna in apartament, inainte de zbor, scade de la 12h la 9h;
  3. Sunt permise tatuajele atata timp cat nu se vad din uniforma;
  4. Poti folosi telefonul atata timp cat porti uniforma companiei
  5. Daca vrei sa te muti in alt apartament Qatar, cu prietenii, nu mai este nevoie sa platesti taxa de relocare, asa cum era înainte;
  6. Poti sa dormi in afara apartamentului companiei atunci cand ai zile libere sau esti in concediu medical.
  7. Cand calatoresti cu Qatar, cu bilete reduse, poti aborda o tinuta casual, mai relaxata, pe zbor, si nu business, ca inainte.

Compania Qatar devine astfel mai accesibilă pentru cei care isi doresc sa ajunga insotitori de bord. Pana acum Qatar era una dintre cele mai stricte companii aeriene, cu multe reguli pe care insotitorii de bord trebuiau sa le respecte zi de zi. Te putem pregati pentru interviul de angajare ca insotitor de bord:

9-10 decembrie 2023 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Poți aplica pentru un job de stewardesa Qatar Airways, aici: www.careers.qatarairways.com

Nu sunt comentarii

Comenteaza