Cat castiga o stewardesa

24 aprilie 2023

Cand alegi sa o iei pe un drum, mai ales in aviatie, e bine sa te documentezi temeinic despre jobul respectiv. Si daca toti stim ca sa fii stewardesa inseamna sa lucrezi cu oamenii si sa calatoresti, ei bine, si partea financiara a devenit tot mai importanta.

Astfel, salariile unui insotitor de bord difera in functie de tara in care lucrezi, de vechimea pe care o ai si de compania aeriana.

Mai jos am facut un video in care vorbim despre marile companii unde exista cea mai mare cerere si concluzionam astfel:

In Romania, ca si stewardesa, castigi in medie 1500 de euro/luna.

In Europa, ca insotitor de bord, castigi aproximativ 2000 de euro/luna.

In Orient, insotitorii de bord depasesc salariul de 2500 de euro/luna+beneficii.

Cel mai important insa este sa retii ca vei castiga atat cat vei zbura, fiindca esti platit pe ora de zbor sau pe zi.

13-14 Mai – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

cristina-toader-cum-ajungi-stewardesa-2

Nu sunt comentarii

Comenteaza