Emirates si Qatar Airways au concediat toti noii angajati aflati in training

31 mai 2020

 

Ziua Internationala a insotitorilor de bord aduce vesti proaste si la Emirates. Astfel, dupa ce Qatar Airways a decis concedierea tuturor viitorilor insotitori de bord, chiar daca acestia se aflau deja in training, la Doha, astazi Emirates a instiintat aproape 500 de nou-veniti, aflati de asemenea in pregatire la colegiul Emirates, ca nu mai poate continua cu angajarea lor si urmeaza sa ii trimita acasa pe toti. Vestea vine dupa o perioada in care cursurile erau oricum stopate iar insotitorii de bord asteptau vesti legate de continuarea trainingului sau trimiterea lor acasa.

Astfel, 2 dintre cele mai mari companii aeriene din Orient si din lume au decis concedierea a mii de viitori insotitori de bord, companiile fiind extrem de afectate financiar de criza mondiala provocata de coronavirus. De asemenea, asa cum scriam mai devreme, si Etihad Airways concedieaza, in urmatoarele 48 de ore, cateva sute de stewardese si insotitori de bord, urmand a-i instiinta pe acestia pe email. Detalii puteti citi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/etihad-concedieaza-sute-de-insotitori-de-bord-in-urmatoarele-48-de-ore/

Tinem pumnii tuturor insotitorilor de bord si suntem langa ei cu sufletul si gandurile noastre bune. Stim si intelegem in ce situatie dificila se afla si ca aceasta pandemie i-a afectat extrem de mult.

Zboruri line tuturor!

Nu sunt comentarii

Comenteaza