Afla cand au loc interviurile de recrutare a insotitorilor de bord

29 iunie 2020

 

A trecut era pilelor si relatiilor, pe baza carora aflai despre o pozitie disponibila intr-o companie doar daca stiai pe cineva care lucreaza acolo, sau iti spunea prietena unei prietene, unei prietene. Marile companii aviatice au pagini dedicate de internet unde ofera detalii si explicatii despre pozitiile disponibile. Desi in acest moment, din cauza pandemiei, companiile au pus in asteptare interviurile de angajare ale insotitorilor de bord, ei primesc totusi CV-uri si analizeaza aplicatiile voastre, zi de zi. Mai jos o sa va dau cateva exemple si link-uri, unde va recomand sa va faceti cont si sa completati CV-urile online.

Veti primi mereu date despre companie si despre joburile disponibile si veti fi la curent cu momentul in care se vor anunta joburi si noi recrutari. Pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, se vor relua angajarile, chiar daca sub alte conditii.

Emirates (Dubai)

Compania aeriana Emirates, facea angajari incontinuu. Are peste 18.000 de insotitori de bord, insa fluxul de angajari este inca foarte mare. Organizeaza interviuri in mai toate marile orase ale lumii. Mai jos aveti link-ul unde aflati datele exacte pentru aceste interviuri.

Link : https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Etihad Airways (Abu Dhabi)

Etihad, compania aeriana din Abu Dhabi, este in plina expansiune. Are permanent nevoie de noi insotitori de zbor. Diferenta este ca pentru aceasta companie trebuie sa asteptati o invitatie personalizata, pe e-mail, unde va vor dezvalui toate detaliile interviului. Nu organizeaza interviu de tip Open Day (adica poate veni oricine, neanuntat) ci interviu de tip Assesment Day (cu programare in prealabil).

Link : https://careers.etihad.com/content/Cabin-Crew-Assessment/

Qatar Airways (Doha)

Una dintre cele mai mari si mai luxoase companii aeriene din lume ofera conditii excelente de lucru pentru angajatii sai. Asta si pentru ca Doha este unul dintre orasele arabe destul de restrictive, care nu are multe de oferit unui occidental. Totusi, atunci cand reprezentantii Qatar vin in tara noastra, cateva sute de romani se inghesuie la interviu.

Link : https://careers.qatarairways.com/global/en/c/cabin-crew-cabin-services-jobs

Wizz Air

Wizz Air poate fi locul perfect pentru a-ti incepe cariera in aviatie. Compania are baze peste tot in Europa si in tara noastra si pune mare accent pe tineri. Avioanele companiei sunt noi, iar salariile bune pentru Romania. Multi dintre seniorii de la Wizz Air au lucrat inainte pentru companii din Orientul Mijlociu.

Link : https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant/

Ryanair si Lauda Air

Companiile low-cost sunt si ele on hold cu angajarile insa au o lista lunga de interviuri pe care urmeaza sa le sustina. Ryanair este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din lume, la care merita sa te gandesti atunci cand iti incepi cariera ca stewardesa.

Link: https://www.crewlink.ie/recruitment/job-list

18-19 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

1 Comment

  • Reply Maria 14 august 2020 at 1:08 am

    Buna!
    Am fost acceptata inca din luna martie la Wizz Air,insa din cauza situatiei actuale sunt pusa in stand by.. ai idee cat se vor relua trainingurile ?
    Multumesc frumos!

  • Comenteaza