15 & 22 Februarie & 1 Martie: Interviuri Wizz Air la Bucuresti

15 & 22 Februarie & 1 Martie: Interviuri Wizz Air la Bucuresti

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță noi sesiuni de recrutări pentru bazele din București și Cluj, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016.
Candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din București, se pot prezenta pentru susținerea interviurilor la Hotel Angelo Airport Hotel Otopeni, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni, în datele de 15 februarie, 22 februarie și 1 martie.

Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia. Detalii despre acest interviu, aveti aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/22-februarie-interviu-wizz-air-la-cluj/
Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore.

wizz3

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Mai ai 2 zile pana la cursul de pregatire pentru interviul Wizz Air, curs care are loc sambata, 13 Februarie, la Bucuresti.Inscrieri aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs/

 • De ce sa te inscrii la Cursul Cum Ajungi Stewardesa?

Pentru ca acest curs iti creste sansele de reusita la interviul Wizz Air cu 80%. Pentru ca vei exersa toate probele interviului si vei primi feedback personal. Toti trainerii prezenti la curs sunt fosti insotitori de bord WizzAir care iti vor dezvalui secretele interviului si ceea ce cauta de fapt recrutorii, la un candidat. Nu ii poti intalni la alte cursuri sau cu alte ocazii, trainerii nostri fiind prezenti doar aici, la cursul Cum Ajungi Stewardesa.

De asemenea, iti vom corecta CV-ul si vom analiza impreuna fotografiile de prezentare, vom stabili impreuna ce sa spui si ce sa NU spui si vei afla ce conteaza de fapt la acest interviu. Vei exersa toate probele interviului, exact asa cum se vor desfasura in ziua recrutarii.

Oricine poate participa la acest curs, indiferent de sex sau varsta. Inscrieri aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs/

Va asteptam!

Succes!

 

12 Comments

 1. Va avea loc interviu si pe data de 1 martie? Din ce am vazut pe site aceasta data nu este anuntata. Multumesc !

  Reply
  • *pe site-ul oficial wizz

   Reply
  • nu este mentionata data de 1 martie pe site-ul lor . sigur va fi interviu si atunci?multumesc

   Reply
   • Da. SIGUR.

    Reply
 2. Buna ziua, stiti cumva unde se face traning.ul si in ce limba? Multumesc

  Reply
  • Bucuresti-trainingul, in romana. Si simulatorul la Budapesta/Viena.

   Reply
 3. Veti face cumva un curs de pregatire inainte de interviul din data de 1 martie?

  Reply
  • Nu, am facut pe data de 13 februarie.

   Reply
 4. la ce ora va fi interviul de pe 1 martie?

  Reply
  • Ora 09.00

   Reply
 5. Citisem undeva ca va fi si pe data de 10 un interviu. este valabil??

  Reply
  • Este anuntul pentru 10 martie, pe site.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>