17 Mai: Interviu Wizz Air la Bucuresti

17 Mai: Interviu Wizz Air la Bucuresti

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță noi sesiuni de recrutări pentru baza din București, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016.
Candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din București, se pot prezenta pentru susținerea interviului la Hotel Angelo Airport Hotel Otopeni, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni, în data de 17 mai, de la ora 09.00. Interviul va fi de tip Open Day, asa ca oricine se poate prezenta la recrutare. 

Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore. Detalii, aici: https://wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew.

Cerinte minime stewardesa Wizz Air

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Succes!

Detalii despre salariul pe care il vei avea ca stewardesa Wizz Air, gasesti aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cat-castiga-o-stewardesa-wizz-air/

Detalii despre cum se defasoara interviul Wizz Air, poti gasi aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-wizz-air/

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviu, apeleaza la echipa Cum Ajungi Stewardesa, care ofera pregatire one-to-one, individuala, pentru acest interviu. Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu au fost stewardese Wizz Air si asteapta emailul tau pe office@cumajungistewardesa.ro.

8 Comments

 1. Buna ! Si aici trebuie sa asteptam 6 luni pana la urmatorul interviu ? Eu am fost pe 1 aprilie 2016. Multumesc !

  Reply
  • Buna, da. E aceeasi regula.

   Reply
 2. Buna ziua,
  Stiti cumva ce referinte sunt necesare si daca sunt obligatorii?
  Multumesc

  Reply
  • Referinte de la ultimul loc de munca

   Reply
 3. Pentru ce baza se fac angajari?

  Reply
  • Bucuresti

   Reply
   • Daca ma interesează numai locația Iași pentru un post de însoțitor de bord are rost să merg la București pe 17?

    Reply
    • Nu

     Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>