20 Septembrie: Interviu Wizz Air la Bucuresti

20 Septembrie: Interviu Wizz Air la Bucuresti

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță noi sesiuni de recrutări pentru baza din București, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016. Candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din București, se pot prezenta pentru susținerea interviului la Hotel Angelo Airport Hotel Otopeni, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni, în data de 20 Septembrie, de la ora 09.00. Interviul va fi de tip Open Day, asa ca oricine se poate prezenta la recrutare. 

Compania sustine, asadar, 2 interviuri la Bucuresti, in urmatoarea perioada:

30 August 2016 – ora 09.00 

20 Septembrie 2016 – ora 09.00

Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore. Detalii, aici: https://wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew.

Cerinte minime stewardesa Wizz Air

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții:vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să fie mai înalte de 1,65m (pentru persoanele de sex feminin) sau 1,75m (masculin), să aibă experiență în relația cu clienții, dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Abilitățile excelente de comunicare, flexibilitatea pentru programul în schimburi și plăcerea de a lucra în echipă sunt avantaje clare pentru a fi recrutat.

Succes!

Pentru a demonstra angajamentul de a promova profesia de însoțitor de zbor, WIZZ a lansat primul film de prezentare pentru recrutare, care oferă detalii despre responsabilitățile și modul de viață al echipajului de cabină, precum și detalii despre procesul de selecție pentru această poziție și cursurile de pregătire ale însoțitorilor de cabină. Filmul include mai mulți membri ai echipei WIZZ, care sunt deja îndrăgiți și apreciați de mulți pasageri WIZZ, și este disponibil pe canalul de YouTube WIZZ.

Detalii despre salariul pe care il vei avea ca stewardesa Wizz Air, gasesti aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cat-castiga-o-stewardesa-wizz-air/

Detalii despre cum se defasoara interviul Wizz Air, poti gasi aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-wizz-air/

 

23 Comments

 1. Stiti cumva de obicei cam cate persoane Sunt recrutate?

  Reply
  • Nu exista un numar standard sau cautat. Daca vor gasi 20 de oameni buni, vor lua 20. Daca nu, pot lua si doar 2-3 persoane.

   Reply
 2. Grozav, am 1,73 :))

  Reply
 3. Dacă ești respins în timpul interviului după ce perioadă poți participa din nou?

  Reply
  • 6 luni

   Reply
 4. Am 36 de ani (nu ii arat). Pot fi respinsa la OD,chiar daca nu se mentioneaza clar nimic despre o limita maxima a varstei ?
  Multumesc frumos

  Reply
 5. Buna,

  vreau sa particip la open-days din 20 septembrie. am 32, fire atletica si sportiva, energic, conditie fizica excelenta…doresc sa stiu daca varsta este un impediment in selectia pentru insotitor bord (barbat).

  multumesc anticipat pentru raspuns

  numai bine
  Adrian

  Reply
 6. buna ziua,

  in cat timp “se acopera“ din salariu valoarea cursului de insotitor oferit de Wizzair si care este procentul aproximativ din salariu oprit pentru acesta.

  multumesc.

  Reply
  • Buna. La wizz cursul nu se plateste. Si obligatia angajatului este sa stea minim 12 luni.

   Reply
 7. Interviurile sunt la o perioada anume in Bucuresti ? As fi interesat, dar cred ca am 1.74, si 57 kg, reprezinta asta vreo problema ? Multumesc

  Reply
  • Se poate un raspuns ? Multumesc

   Reply
   • Nu reprezinta nicio problema si daca te uiti pe orare se fac aproape lunar.

    Reply
 8. Buna! daca pasaportul imi vine in 3-4 zile este o problema? trebuie sa il am la mine pe 30 august?

  Reply
  • E ok

   Reply
 9. ce inseamna experienta in relatii cu clientii?

  Reply
  • Customer Service

   Reply
 10. In cazul in care este suntem acceptati, la cat timp dupa se tine trainingul? Se poate lua o zi libera din training?

  Reply
 11. Buna ziua. Baza de operare este pe OTP ?

  Reply
  • Da.

   Reply
 12. Buna,
  Stiti cumva daca se mai tine si Open Day pe 20 septembrie? Pe siteul Wizz Air apare doar evenimentul din August
  Multumesc!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>