4 Aprilie: Open Day Etihad la Bucuresti

4 Aprilie: Open Day Etihad la Bucuresti

 

Compania aeriana Etihad Airways revine la Bucuresti pe 4 aprilie, pentru a recruta insotitori de zbor/stewardese. Interviul va fi de tip Open Day. Detalii, pe site-ul companiei: http://www.etihad.com/en-us/careers/cabin/recruitment/. Pe data de 5 aprilie, va avea loc Assessment Day-ul.

Nu uita sa ai pregatite, cu tine, 2 fotografii (tip pasaport si plan intreg), CV-ul si copii dupa pasaport si diplomele de studiu.

Conditii interviu stewardesa Etihad

 • trebuie sa ai minim 21 de ani
 • sa atingi cu varful degetelor, pe varfuri, 210 cm
 • sa nu ai cazier
 • sa stii sa inoti
 • sa vorbesti fluent engleza
 • sa nu ai tatuaje in locuri vizibile
 • sa ai o personalitate placuta
 • minim diploma de bacalaureat

Data interviu Etihad: 4 aprilie 2016

Loc desfasurare: Hotel Intercontinental, Bucuresti

Ora desfasurare: 08.00-18.00

Tip interviu Etihad: Open Day

Assessment Day: 5 aprilie

SUCCES!

Daca vrei sa afli cum sa desfasoara interviul de recrutare Etihad si care sunt probele, poti sa citesti aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-de-angajare-la-etihad-airways/, alaturi de povestea Andreei, actuala stewardesa Etihad.

Detalii recrutare, aici: https://www.etihad.com/en/careers/cabin/recruitment/cabin-crew-assessments/

Foto: Etihad

19 Comments

 1. Buna,

  Am completat deja aplicatia online si am primit pe mail invitatie direct pt assessment day…trebuie sa ma mai duc si la open day sau direct pe 5 aprilie?

  Multumesc anticipat pt raspuns :)

  Reply
  • Direct la assesment.scrie in invitatie data de 5 aprilie

   Reply
 2. Daca e tip Open day mai trebuie sa completez aplicatia online si sa astept invitatie? Sau pot sa merg direct cu CV-ul pe 4 aprilie?
  Multumesc anticipat!

  Reply
  • Poti merge direct pe 4 aprilie.

   Reply
 3. Daca am 20 de ani pot participa la interviu?

  Reply
  • NU

   Reply
 4. Sunt necesare si scrisori de referinta?

  Reply
  • Da

   Reply
 5. Daca am primit invitatie acum 4 luni pot sa ma duc la assessment direct?

  Reply
  • Trebuie sa le scrii sa le spui. In principiu NU, fara acordul lor.

   Reply
 6. Salut. Am o nelamurire…Te rog, ajuta-ma. Am doua gauri in plus intr-o ureche, deasupra lobului, facute in copilarie. Crezi ca reprezinta o problema? Se vad doar daca te uiti foarte atent…

  Reply
 7. Thank you for your application for the position of Cabin Crew.

  We are pleased to inform you that you have been short-listed and we would like to invite you to attend an Assessment Day with us.

  Once a space becomes available on an Assessment Day that is in one of the cities you chose as your preference, an invitation will be sent to you with the details. If we are unable to accommodate your city preference within 6 months of application, your details will automatically expire.

  Am primit acest mail astazi , dupa ce am aplicat online pentru Bucuresti , aceasta ce inseamna , (de tradus am inteles) ,dar daca este un Assesment Day pe 4 Aprilie de ce nu am primit invitatia?
  Va multumec!
  Apropo la inscriere am specificat ca de pe acest site am aflat de job vacancy .

  Reply
  • Buna Carmen . Acelasi mesaj am primit si eu . Am inteles ca putem merge direct pe 5 … Nici eu nu inteleg de ce nu am primit direct invitatia si ce inseamna mai exact acest mesaj ( si nu ma refer la traducere )

   Reply
 8. Buna Cristina.CV-ul trebuie sa fie in limba engleza? Daca nu am pasaport inca, pot sa fiu eliminata? Multumesc :)

  Reply
  • Da-engleza.

   Reply
 9. Buna. Diplomele de studiu trebuie sa fie traduse in engleza? De asemenea, daca nu am reusit sa iau dioploma de la facultate si am un document echivalent, e okay? Multumesc anticipat.

  Reply
  • Buna. Sunt ok in romana si echivalent :)

   Reply
 10. Buna, ei cer și acte prin care sa ateste vechimea la un loc de munca, în afara de recomandările de la angajatori! Si ce aste trebuie sa aducem cu noi in UAE, cada suntem angajate ? Merci frumos în avans ! :)

  Reply
 11. Buna, ei cer și acte, care sa ateste vechimea la un loc de munca, în afara de recomandările de la angajatori? Si ce acte în original trebuie sa aducem cu noi în UAE, dacă suntem angajate ? Merci frumos în avans ! :)

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>