Care au fost probele interviului Emirates de la Bucuresti

26 februarie 2019

 

Marti, 26 februrie, a avut loc interviul Emirates de la Bucuresti. Mai jos va prezentam detaliile probelor interviului si cum s-a desfasurat ziua de interviu, alaturi de recrutoarea Emily, din Marea Britanie.

Prezentarea companiei si inregistrare

La ora 08.00, la interviul Emirates si-au facut aparitia 118 candidati, pregatiti pentru o zi de foc. Recrutoarea – Emily – s-a ocupat de interviu si de probe. Nici de data aceasta candidatii nu au fost inregistrati pe platforma Emirates ci si-au trecut numele pe foaie.

Cv Drop

Toti cei 118 candidati au predat actele (CV+poze) si au primit cate o intrebare despre jobul actual. De fapt, Emily le-a spus de la inceput candidatilor ca din cauza numarului mare de persoane, toti vor trece rapid sa predea actele si vor vorbi despre ce lucreaza in acest moment. Doar 47 de persoane au trecut de prima proba a recrutarii.

Proba creativa/de grup

Cei 47 de candidati au fost impartiti in 2 grupuri mai mari, iar in sala de interviu, persoanele au fost grupate in grupuri mici, de 2 persoane si au primit cate o fotografie din avion (o stewardesa zambind, un pasager la laptop, etc.), alaturi de o serie de intrebari despre acea imagine (responsabilitati insotitor de bord, descrierea imaginii, etc.). Grupurile au avut la dispozitie un anumit timp de gandire si apoi au prezentat raspunsurile, amandoi, in fata colegilor si a recrutoarei, cu timp limita de 30 de secunde. Doar 20 de persoane au trecut de aceasta proba.

Proba de grup & Reach Test

Cei 20 de candidati au fost impartiti din nou in grupe si, rand pe rand, au intrat in sala. Acolo au fost verificati la capitolul inaltime, grooming, etc. apoi au avut de rezolvat o situatie de grup, cu proba de role-play. Doar 13 candidati au rezolvat corect aceasta proba si au ajuns, mai departe, la interviurile online.

Interviurile online

Cei 13 candidati ramasi in cursa au fost anuntati ca fiind finalisti. Au urmat apoi programarile pentru testul de engleza, testul psihologic si interviul final, toate online. S-au completat o serie de acte si cu totii au parasit hotelul cu speranta ca sunt castigatori si vor trece cu succes si peste ultimele probe ale recrutarii. Testele de engleza si psihologic trebuie rezolvate online in urmatoarele 24 de ore, alaturi de aplicatia online pe siteul companiei, (dupa primirea linkurilor), iar interviurile finale online vor avea loc duminica, 3 martie.

Felicitari tuturor dar mai ales cursantilor nostri, care au ajuns pana la probele finale! Daca vrei sa te pregatim pentru interviu te asteptam la cursurile noastre, despre care ai detalii mai jos!

Zboruri line!

23 martie – Curs de pregatire pentru interviul Emirates, de o zi, tinut la Bucuresti. Ne ocupam de pregatirea ta pentru interviu, simularea noilor probe, rezolvarea acestora si realizarea CV-ului. Verificam pozele si oferim feedback individual. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/23-martie-curs-pregatitor-emirates/

13-14 aprilie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza