Cat castiga o stewardesa Qatar

Cat castiga o stewardesa Qatar

 

Pentru ca maine cei de la Qatar organizeaza un nou interviu de angajare stewardese la Bucuresti, astazi va oferim cateva detalii despre salariul si beneficiile pe care ti le ofera compania, in cazul in care esti norocos.

Salariu stewardesa Qatar

 • Salariul de baza: 3600 QR, pentru primele 6 luni, urmand ca apoi salariul sa creasca la 4200 QR.
 • Plata orelor de zbor: 50 QR/ora – o medie lunara de 70-80 de ore/luna. Pe masura ce capeti vechime si avansezi in grad, plata orelor creste. De asemenea, vorbitorii de limba araba au un salariu ceva mai mare.
 • Diurna: in orasele in care ai layover, esti platita in moneda nationala si difera de la luna la luna. Banii primiti in deplasari se numesc “meal allowance” si sunt extra salariu.
 • Training si uniforma gratuit, oferite de companie.
 • Cazare si transport gratuite, oferite de companie.
 • Concediu de odihna: 30 de zile
 • Asigurare de viata si de accident.

In timpul trainingului initial de stewardesa (primele 6 saptamani) esti platit cu un salariu de 3600 QR plus un bonus de acomodare in valoare de 2000 QAR.

Schimb valutar: 1 QAR= 0.25 Euro

Iata, mai jos, care sunt preturile din Doha, Qatar: http://www.cumajungistewardesa.ro/viata-la-qatar-ce-preturi-sunt-in-doha-2/

Daca vrei sa fii pregatit pentru interviul de stewardesa Qatar si sa stii la ce sa te astepti, iata care sunt etapele interviului Qatar: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-de-angajare-la-qatar-airways/

Succes!

Sursa foto: Qatar Airways

 

10 Comments

 1. Poate sa vina cineva maine sa ma sustina la interviu?

  Reply
  • :))) Venim toti, dar pune si tu o poza mai intai!

   Reply
   • Hahaha :)))

    Reply
 2. Buna! Eu am participat acum trei luni la assesment day ul organizat de ei in Barcelona, si ne au spus ca training ul ne ajunge undeva la 2000 $. S au schimbat conditiile intre timp, si acum e finantat in totalitate de ei?
  Mersi!

  Reply
  • Trainingul atata costa, dar nu va pune nimeni sa platiti. Sau.. tu vorbesti despre angajarea la Ryanair, ceea e ce diferit de Qatar.

   Reply
   • Posibil sa se refere la costul trainingului in eventualitatea in care renunta la pozitie in primele 6 luni de contract? Deja celebrul ”training bond”, aplicat parca si de qatar. Nu-mi amintesc daca era ptr primele 6 luni sau 1 an..

    Reply
 3. Care este varsta minima pentru a lucra la Qatar? Daca am 19 ani, pot sa ma angajez?

  Reply
  • Buna. Varsta minima este de 21 de ani.

   Reply
 4. Buna,
  O singura corectie: vorbitorii de araba nu sunt platiti in plus. Cat se poate de corecta informatia oferita de tine. Felicitari pentru site, scrii foarte frumos. La cat mai multi elevi de succes!
  Clara
  Ex-Qr crew ;)

  Reply
 5. Cred ca glumiti cu angajarile la Qatar. Din experiența mea sunt o companie ce isi tratează angajatii intr-un mod foarte urat si un procentaj de 80% din personalul angajat isi reziliaza contractele inainte de primul an. Documentati-vă bine inainte sa alegeti compania aeriană pentru care vreti sa lucrati. Mult succes!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>