Ce beneficii primeste o stewardesa la Emirates

12 martie 2019

 

Emirates revine in tara noastra in cautare de stewardese. Asadar, mai jos, va prezentam principalele beneficii pe care le are o stewardesa Emirates, compania fiind foarte apreciata pentru pachetul si conditiile oferite insotitorilor de bord. Practic, Emirates este in top 3 companii aeriene unde merita sa lucrezi ca stewardesa!

Salariu

Salariu de baza :Grade II (atunci cand lurezi in Economy Class) AED 4260/luna
Plata per ora de zbor: Grade II (Economy Class) AED 61.25/pe ora de zbor (medie 80-100 ore/luna)
Salariu mediu lunar: AED 9770/luna ~tax free(~2660 USD, 2300 EUR, 2000 GBP)

Calatorii/Layover

Cheltuieli in layover: Diurna din destinatiile in care ramai peste noapte este oferita de companie, in moneda tarii respective, cand ajungi la hotel. Camera de hotel (pe care nu o imparti cu nimeni) si transportul de la/spre aeroport sunt de asemenea gratuite, oferite de companie. In marea majoritatea a hotelurilor, insotitorii de bord dispun si de discounturi de 30%-50% la restaurantul din hotel sau la room-service.

Cazare

Apartamente mobilate sunt puse la dispozitia insotitorilor de bord, fara niciun fel de costuri suplimentare pentru utilitati – apa, electricitate, etc. Abonamentele la internet, telefon si TV nu sunt totusi incluse in pachet. Emirates are peste 50 de cladiri, in toate zonele din Dubai, in care poti sa fii cazat. Apartamentele se impart cu 2-3 colegi (de acelasi sex) insa fiecare insotitor de bord are propria-i camera si propria baie, urmand sa imparta doar bucataria si sufrageria. Dupa primele 6 luni, cand perioada de proba expira, in functie de disponibilitate, poti sa faci cerere sa te muti intr-o alta cladire, alaturi de alti prieteni/colegi. Vizitatorii nu sunt permisi in apartamente decat pana la ora 01.00. Totusi, daca sunt tot membri ai echipajului Emirates, pot sa ramana peste noapte fara probleme. De asemenea, poti sa primesti maxim 2 membri ai familiei in vizita, in total 60 de zile/an, dar nu mai mult de 30 de zile consecutiv.

Daca vrei sa te pregatesti alaturi de 2 stewardese Emirates (Cristina Toader, Ana Maria Tutoveanu) pentru interviul de angajare, unde rezolvam impreuna noile probe ale interviului, te asteptam la cursul nostru intensiv, de o zi, din 23 martie! Detalii si înscrieri aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/23-martie-curs-pregatitor-emirates/

Pentru interviurile din aprilie te asteptam la cursul de pregatire de 2 zile, pe 13-14 aprilie, unde rezolvam impreuna noile probe ale interviului:   http://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Transport

Transportul catre si de la aeroport cat si spre/de la Colegiul de Aviatie este asigurat gratuit de companie, de la cladirile in care locuiesti. Accesul se face pe baza legitimatiei.

Uniforma

Oferita gratuit de companie – 5 camasi, 3 veste, 1 sacou, 2 fuste, pulover cu nasturi, curea, geanta, palarie, pantofi cu toc, pantofi fara toc (de cabina), bagaj de cabina, bagaj de cala, 5 perechi de ciorapi subtiri, 2 perechi pijamale . Compania se ocupa, gratuit, si de curatarea chimica, in anumite centre speciale din Dubai.

Concediu

30 de zile calendaristice sunt oferite, anual, drept concediu de odihna. Un bilet de avion confirmat catre tara de origine este de asemenea oferit, gratuit, tuturor insotitorilor de bord Emirates. Destinatia acestui bilet poate fi schimbata, dupa primii 3 ani in companie.

Beneficii calatorii

Conform contractului pe care il semneaza toti stewarzii Emirates, insotitorii de bord au dreptul la bilete nelimitate cu reducere de 90% (ID90), de tip stand-by, neconfirmate si bilete cu reducere 50% (ID50), confirmate, pentru ei si pentru familie. Aceste bilete pot fi folosite nu doar pe cursele Emirates ci si pe cele ale companiilor partenere. De asemenea, in hotelurile unde este cazat de-obicei echipajul EK, insotitorii de bord beneficieaza de reduceri substantiale in cazul in care vor sa mearga separat, in vacanta.

Face Card

Un card special Emirates este emis tuturor insotitorilor de bord iar cu acesta poti beneficia de reduceri substantiale (intre 30-50%) la diferite spa-uri, piscine, cluburi, restaurante, magazine din Dubai.

Daca vrei sa te pregatesti alaturi de 2 stewardese Emirates (Cristina Toader, Ana Maria Tutoveanu) pentru interviul de angajare, unde rezolvam impreuna noile probe ale interviului, te asteptam la cursul nostru intensiv, de o zi, din 23 martie! Detalii si înscrieri aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/23-martie-curs-pregatitor-emirates/

banner-mobile

15 Comentarii

 • Reply Zita 11 octombrie 2017 at 12:17 pm

  Buna. Cand incep recrutarile? 🙂

 • Reply Cristina Toader 11 octombrie 2017 at 12:21 pm

  Scrie chiar in primul rand al articolului: Emirates ar trebui sa reinceapa recrutarile cat de curand.

 • Reply Deni 11 octombrie 2017 at 6:44 pm

  Detaliile de la Qatar le sti?

  • Reply Cristina Toader 11 octombrie 2017 at 10:29 pm

   Le gasiti pe site, in articole separate.

 • Reply Ana Caltea 12 octombrie 2017 at 9:34 pm

  Buna seara,
  Nu stiti daca se poate sa fii stewardesa la Emirates daca ai operatie de micsorare a stomacului? E o operatie care este considerata estetica, insa dupa ce ti-o faci nu mai poti manca decat 80g la fiecare masa. Oare este permis sa fii stewardesa daca ai aceasta operatie?

  • Reply Cristina Toader 12 octombrie 2017 at 10:37 pm

   Daca acum aveti o dieta normala si echilibrata, este ok. Insa daca in continuare mancati dor 80 g la fiecare masa, nu se poate sa faceti acest job.

   • Reply Ana Caltea 12 octombrie 2017 at 10:46 pm

    Aa, ok. Multumesc mult!

 • Reply Doroftei Gabriela Andreea 20 octombrie 2017 at 9:08 am

  Iti trebuie Bac-ul cand te inscrii la scoala?
  Poti face scoala si intre timp sa obtii bacalaureatul?

  • Reply Cristina Toader 20 octombrie 2017 at 11:25 am

   Bineinteles. Dar vorbim despre scoala de aviatie, nu despre cursurile de la Emirates.

 • Reply Mihaela Barnea 6 iunie 2018 at 3:40 pm

  Buna ziua, m ar interesa în luna noiembrie să particip si eu la un curs de pregătire ,de altfel , ma gandeam si la școală de aviație, ce credeți că ar fi mai ok?? Mai au loc interviuri în luna noiembrie -decembrie?

  • Reply Cristina Toader 6 iunie 2018 at 3:48 pm

   Interviuri au loc in fiecare luna. Va recomand sa ne lasati adresa de email la office@cumajungistewardesa.ro cu ceea ce va doriti in materie de companii aeriene. Multumim!

 • Reply Simona 12 martie 2019 at 6:33 pm

  Ar fii o problema dantura? Dacă sunt mici inconveniente este vreo problema?

  • Reply Cristina Toader 13 martie 2019 at 11:20 am

   Trebuie un zambet frumos, nu perfect 🙂

 • Reply Emilia Ban 16 iunie 2019 at 5:07 pm

  Buna ziua, sunt acceptate operatiile estetice? De exemplu rinoplastia?

  • Reply Cristina Toader 17 iunie 2019 at 8:43 am

   Sigur ca da.

  Comenteaza