Cum a fost la cursul de pregatire Cum Ajungi Stewardesa

20 iulie 2017

 

Un weekend de foc la Bucuresti unde am avut placerea sa imi petrec finalul de saptamana alaturi de 19 cursanti prietenosi, zambitori si…foarte bine pregatiti. In acest weekend am avut un nou curs de pregatire Cum Ajungi Stewardesa, si stiu ca in maxim 6 luni de-acum, toti cei 19 viitori insotitori de bord vor zbura in intreaga lume. Mai ales ca de data aceasta am avut nu doar cursanti de toate varstele din toate orasele tarii ci si veniti din toate colturile Europei: Belgia, Marea Britanie, Moldova, Italia!

Sambata, 15 iulie

Cursul de pregatire a inceput timid, la ora 10.00. Rand pe rand cursantii au ajuns in sala noastra de curs si ne-am baut impreuna cafeaua. Dupa cateva poze cu palaria Emirates, papusica stewardesa si avioanele pregatite special pentru ei, fiecare dintre noi s-a relaxat si am putut incepe cu adevarat procesul de invatare. Raspunsuri sincere, intrebari curioase si multe zambete au facut din ziua de curs de 8 ore una care a trecut intr-o clipita. In prima zi ne-am bucurat, pe langa trainerii Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu – ambele foste stewardese Emirates si Wizz Air si de vizita a 3 insotitori de bord Wizz Air si Qatar Airways, fosti cursanti Cum Ajungi Stewardesa. Intrebarile nu au contenit si dupa multa teorie, multe pagini de curs, practica si simulari, am ajuns la finalul zilei de pregatire.

Duminica, 16 iulie

A doua zi de curs a inceput nu alaturi de cursanti ci de insotitori de bord fiindca toti participantii au realizat pozele profesionale pentru interviu. Rujul rosu, costumul perfect, parul frumos strans si aranjat i-a transformat pe toti in cei mai frumosi oameni, pregatiti sa zboare! Dupa 2 ore de poze si multe zambete, ne-am reluat pregatirea si intreaga zi am petrecut-o simuland continuu probele interviurilor Emirates, Qatar, Etihad, Wizz Air, Flydubai, Smartlynx sau Primera Air! Am primit din nou vizita a 2 foste cursante Cum Ajungi Stewardesa care acum se pregatesc sa imbrace uniforma Wizz Air si Qatar si dupa feedback-ul personal fiecare cursant a plecat cu increderea ca in curand va zbura!

Si asa si este! Fiecare dintre cei care a participat la curs isi va gasi compania care i se potriveste, cat de curand! Acum cu totii stiu ce au de facut, de spus, care le sunt punctele forte, au un CV impecabil si poze profesionale, un zambet superb si au nevoie doar de un strop de noroc ca reteta succesului sa fie completa!

 

Desi nu mai zbor de cativa ani, prin aceste cursuri ma tin mereu up-to-date cu toate informatiile din aviatie si in plus, evoluez, zi de zi, alaturi de actualii insotitori de bord, multi fosti cursanti Cum Ajungi Stewardesa!

Pentru cei care vor sa isi creasca sansele de reusita la interviuri cu 80%, anuntam acum un nou curs de pregatire Cum Ajungi Stewardesa, in 16-17 septembrie. Doar la acest curs puteti intalni foste si actuale stewardese cu mii de ore de zbor la activ, care va pot raspunde oricarei intrebari din propria experienta si nu din carti, forumuri sau „auzite”!

Curs Cum Ajungi Stewardesa 16 – 17 Septembrie: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Va asteptam!

 

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza